Sleutelhangers met naam

Een persoonlijke sleutelhanger is super handig voor het herkenbaar maken van je eigen sleutelbos. Je huissleutels, fietssleutels en autosleutel raak je met een sleutelhanger met naam nooit meer kwijt! Kies uit één van de canvas sleutelhangers in jouw favoriete kleur of ga voor een ronde of hartvormige sleutelhanger met foto.

Sleutelhanger met naam bedrukt

De gekleurde sleutelhanger met naam is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en doordat je deze kunt bedrukken met een naam is het een erg leuk cadeautje om bijvoorbeeld je sportcoach of leerkracht mee te bedanken aan het eind van het jaar. De sleutelhanger is niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook om zelf aan je sleutelbos te doen. De kans dat je jouw sleutelbos dan nog kwijtraakt bestaat bijna niet meer, de vrolijke kleuren vallen erg goed op!

Ben je op zoek naar een ander leuk cadeautje om jouw coach, meester of juf te bedank kijk dan eens bij de bedankcadeautjes, hier vind je nog meer leuke en persoonlijke cadeautjes om iemand te bedanken.

Persoonlijke sleutelhanger

Een persoonlijke sleutelhanger creëer je niet alleen maar met een naam, maar ook met een foto. Zet bijvoorbeeld een foto van je hond, van je gezin of van jou samen met je beste vriend of vriendin op een ronde of hartvormige sleutelhanger. Combineer de foto met een lieve tekst en je kunt hem cadeau geven. Een persoonlijker cadeautje kun je niet geven! Liever je favoriete foto op een ander item laten drukken? Ontdek dan onze fotocadeaus.

Zakelijke sleutelhanger bestellen

Zoek je een persoonlijk cadeautje voor nieuwe collega's of bedrijfsmerchandise voor op een beurs? Ontwerp dan de sleutelhanger met een bedrijfslogo. Een super leuk zakelijk cadeautje die ook voor naamsbekendheid van je bedrijf kan zorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden door contact op te nemen met bedrijven@simplycolors.nl. Laat ons weten wat je wilt bestellen en hoeveel stuks en wij regelen de rest voor je! Ook leuk voor een voetbalteam of sportclub.

Producteigenschappen

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen
  • Canvas sleutelhanger te bedrukken met één regel tekst
  • Kunststof sleutelhanger te bedrukken met foto