Sweater personaliseren en bedrukken

Een sweater is een onmisbaar kledingstuk in iedereens kledingkast. Of je nou een sweater draagt als je naar je werk of naar school gaat, als je onderweg naar de sportschool bent of als je thuis op de bank een serie kijkt. Je maakt het extra leuk met een sweater waar je eigen gekozen print en tekst op bedrukt zijn. Bij simply colors hebben we verschillende maten sweaters voor volwassenen die je kan personaliseren! De truien zijn niet alleen leuk, ze zitten ook heel fijn. De stof aan de binnenkant is lekker zacht en ze zijn heerlijk warm.

Trui bedrukken

Kies een printje uit en vul het tekstveld in om de bedrukking op de trui te bepalen. Je ziet het eindresultaat van je keuzes direct in de designtool. Je kan er ook voor kiezen om alleen een tekst, zoals een grappig zinnetje op de trui te laten bedrukken. Alles is mogelijk. De sweater is ook leuk voor grotere groepen, zoals een studentenvereniging of een sportclub. Laat jullie clubnaam of de naam van de vereniging erop bedrukken en je hebt een leuke trui voor iedereen! Ook mogelijk met (bedrijfs)logo. Neem voor de mogelijkheden contact op met bedrijven@simplycolors.nl.

Producteigenschappen
80% katoen, 20% polyester
Verkrijgbaar in 6 kleuren

Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar