Houten spaarpot met naam

Leuke houten spaarpot met naam in kubusvorm. Een spaarpot is altijd een leuk cadeautje om te geven. Door mooie print op deze spaarpot aan de voorzijde is het ook nog eens een mooi exemplaar! Leuk voor klein en groot!

Houten spaarpot bedrukken

Deze leuke gepersonaliseerde spaarpot van hout is leuk om te geven als kraamcadeau, trouwcadeau, verjaardagscadeau of om te geven bij een ander leuk moment! Wij bedrukken jouw ontwerp, foto, naam, tekst of een print van onze eigen designers rechtstreeks op het hout. Hierdoor blijft de mooie natuurlijke uitstraling behouden van deze spaarpot. Aan de bovenkant van het spaarpotje zit een gleufje, hier past munt en briefgeld door heen. Aan de onderkant van de spaarpot zit een schuifdekseltje zodat er gemakkelijk iets in en uitgehaald kan worden. Super leuk en persoonlijk cadeautje! Bekijk hier nog meer verjaardagscadeautjes met naam.

Producteigenschappen

  • Afmeting: L 8.6 x B 8.6 x H 8.6 cm
  • Materiaal: hout
  • Schuifdeksel aan de onderkant
  • Rechtstreeks bedrukt op hout
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar