Extra ruime reistrolley met naam

Dit is geen gewone reistrolley met naam. Het is extra ruim, zodat je alles wat je hartje begeert kunt meenemen, van die extra paar schoenen tot souvenirs voor het thuisfront. En het beste? Je kunt het helemaal eigen maken. Stel je eens voor, jouw reistrolley rolt door de luchthaven met jouw naam, tekst of eigen logo op gedrukt. Het is niet alleen makkelijker om jouw bagage te herkennen bij de bagageband, maar het geeft ook een persoonlijke touch aan je reis.

Ontwerp je eigen XL reistrolley

Of het nu een foto is van je favoriete plek, je eigen logo of een funky print, je kunt het laten bedrukken op je reistrolley om het echt te laten opvallen. Elke keer dat je het handvat vastpakt, herinnert je trolley je eraan dat het jouw persoonlijke reismaatje is, klaar om samen met jou de wereld te verkennen. Deze XL reistrolley is verkrijgbaar in marine en oudgroen en binnenkort ook in de kleur oudroze! Het bedrukken van de reistrolley is een eenvoudig proces. Met geavanceerde druktechnieken zorgen we ervoor dat jouw ontwerp er scherp en duurzaam uitziet, klaar om de vele reizen te weerstaan.

Let wel, door zijn grootse karakter is deze reistrolley niet geschikt om mee te nemen als handbagage. Hij moet ingecheckt worden, maar dat betekent alleen maar dat je meer kunt meenemen zonder je zorgen te maken over de beperkingen van de cabinebagage.

Reistrolley voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke reiziger is het toevoegen van een bedrijfslogo een uitstekende manier om professionaliteit uit te stralen, zelfs op weg naar je bestemming. Het biedt niet alleen een unieke branding kans, maar maakt ook het identificeren van je bagage op de bagageband heel eenvoudig. Tijdens het ontwerpen zie je vanzelf de mogelijkheid om deze reistrolley te voorzien van een eigen logo of print.

Producteigenschappen

  • Afmeting buitenmaat: 65 x 42 x 24 cm
  • Handzame reistrolley met twee handige zwenkwielen
  • Trekstang mooi weggewerkt in vakje met rits
  • Extra bescherming aan onderzijde en achterzijde tegen stoten
  • Waterafstotend 600 D materiaal
  • Geen cadeauverpakking mogelijk