banner-happyhorserichie-2400x750

Happy Horse knuffels met naam

Jouw persoonlijke Happy Horse knuffel met eigen naam! Leuk om mee te spelen en te knuffelen! Kies jouw kleur en ontwerp deze met eigen lettertype en borduurkleur. Deze Happy Hore Richie is ook leuk om in een cadeaupakket te verwerken of te combineren met andere leuke items bijvoorbeeld het houten speelgoed van het merk Little Dutch.

Happy Horse is een populair merk voor kinderknuffels en tutteldoekjes. De knuffels zijn er in verschillende pastelkleuren en warme kleuren zoals zeegroen, ivoor, lichtroze, beige, bruin en lichtblauw. De Happy Horse Richie, Mickey en de olifant knuffel en knuffeldoek zijn van super zacht materiaal gemaakt. Heerlijk om mee te knuffelen. Maar Happy Horse heeft ook een linnen konijn, met lange oren en benen waar kindjes de knuffel makkelijk aan vast kunnen houden. Geregeld komen er nieuwe Happy Horse vriendjes bij dus blijf onze shop in de gaten houden.

Knuffel geborduurd met naam

De knuffels en tutteldoekjes kunnen gepersonaliseerd worden met de naam van jouw kindje of kleinkind. De naam wordt op de knuffel geborduurd, bij de knuffels in het oor en bij de tutteldoekjes op het buikje. De knuffels zijn er in verschillende maten. De olifant is er bijvoorbeeld in 30 cm en 58 cm groot, in het roze en in het grijs.

De knuffel is een ideaal cadeau om te geven, zeker een gepersonaliseerde knuffel met naam van het kindje. De Happy Horse knuffel kun je overal mee naartoe nemen en is super zacht!

Producteigenschappen

  • Hoogte 38 cm of 58 cm
  • Eén regel tekst/naam per oor
  • Het borduren gaat door het oor
  • Personalisatie is geborduurd dus kindveilig!