Naamsticker L personaliseren

Deze grootste naamsticker L is perfect als je iets meer kwijt wilt aan informatie. Ruimte genoeg voor je naam, achternaam of telefoonnummer. Keus uit leuke prints maar je kan natuurlijk ook je eigen foto, die van je kind of je hond erop kwijt.

Naamsticker - 70x30 mm (L)

Op deze grote naamstickers passen drie regels tekst. Ontwerp bijvoorbeeld een naamsticker met de voor- en achternaam van je kindje, een telefoonnummer of geboortedatum. Ook als je kind meerdere namen heeft, kun je deze hierop laten bedrukken.

Deze leuke stickers kun je plakken op je broodtrommel, schoolbeker en fruitbakje om mee te nemen naar school, maar ook op het kaftpapier van een boek. Deze naamsticker is natuurlijk niet alleen handig voor schoolproducten, want ook op je hockeystick, tennisracket, oplader, spelcomputer of speelgoed, etc. kan je de sticker goed gebruiken. Het stickervel bestaat uit 20, 40 of 60 naamstickers. Per set ontvang je dezelfde naamstickers. Bekijk hier onze geboortestickers met naam, perfect om op een leuke manier de geboorte van een kindje aan te kondigen. Liever een ander formaat naamsticker of een ronde sticker bijvoorbeeld? Ontdek dan onze andere naam stickers.

Producteigenschappen

  • Set van 20, 40 of 60 stuks
  • Geschikt voor de vaatwasser, magnetron en diepvries
  • Formaat: 70 x 30 mm
  • Sticker met drie regels tekst