Latte mok met naam

Maak je ochtendkoffie of thee een beetje persoonlijker met deze prachtige witte mok. Deze mok is niet zomaar een gewone mok, maar het biedt je de mogelijkheid om hem te personaliseren. Je kunt je naam erop laten drukken, een speciale tekst toevoegen of zelfs je favoriete foto laten bedrukken. De keuze is helemaal aan jou!

Latte mok bedrukken

Jouw persoonlijke latte mok met naam of opdruk! Te gebruiken voor thee, koffie of andere drankjes. Leuk om cadeau te geven aan een jarige, een collega of als bedankcadeautje voor de juf of meester. Een mok met een persoonlijk tintje zal zeker indruk maken. Het is een geschenk dat zowel praktisch als sentimenteel is. Of natuurlijk leuk om voor je zelf te bestellen. Want wat is er nu leuker dan je favoriete drankje drinken uit jouw eigen persoonlijke mok! De mok heeft een unieke conische vorm, wat betekent dat hij breder is aan de bovenkant en smaller aan de onderkant. Dit geeft de mok een moderne en stijlvolle uitstraling die zeker een mooie aanvulling zal zijn. Bovendien is de witte kleur perfect om elke kleur of ontwerp dat je kiest echt te laten opvallen. Bekijk hier nog meer leuke en handige gepersonaliseerde woonaccessoires.

Dus pak je mok, vul hem met je favoriete warme drank en begin de dag op jouw manier. Met je persoonlijke witte mok, wordt elk koffie- of theemoment een speciaal moment.

Producteigenschappen

  • gemaakt van glanzend keramiek (wit)
  • hoogte 10 cm, ∅ 9 cm
  • vaatwasbestendig