Mepal waterfles JustWater met naam bedrukken

mepal waterfles justwater personaliseren

Als je opzoek bent naar een manier om genoeg te drinken op en dag, en ook nog het milieu wil helpen, is deze duurzame Mepal drinkfles JustWater de perfecte oplossing. De Mepal drinkflessen met een inhoud van 500ml kun je gedurende de dag bijvullen met water of een van je andere favoriete drankjes. Deze drinkflessen zijn daarnaast uitermate praktisch om mee te nemen naar school, werk, tijdens het sporten of als je onderweg bent. Ook maak je ze super gemakkelijk weer schoon na gebruik vanwege de grote opening in de flessen. Maak deze Mepal drinkflessen nog specialer met je eigen naam en print in je lievelingskleur.

maak je eigen unieke mepal drinkfles justwater

De Mepal drinkfles JustWater is in 3 prachtige kleuren beschikbaar: Nordic denim, Nordic pink en wit. Naast deze kleuren kan je in de designtool van Simply Colors de drinkfles nog verder personaliseren. Maak met het grootste gemak je eigen unieke Mepal drinkfles. Kies bijvoorbeeld je favoriete kleur en afbeelding en maak de drinkfles af met je eigen naam of geef het cadeau. Klik snel op je favoriete kleur en begin je nieuwe drinkfles te ontwerpen!

Mepal drinkfles JustWater met bedrijfslogo

De Mepal drinkfles JustWater is heel geschikt om te laten bedrukken met bedrijfslogo of sportlogo. Laat een drinkfles bedrukken voor de werknemers van jouw bedrijf of voor het hele sportteam. De witte dop wordt bedrukt met een print en eventueel een tekst. Er is voldoende ruimte om jouw persoonlijke boodschap hierop te laten printen. Neem contact op met één van onze specialisten via bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035-6038218. Wij maken geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld met prijsopgave.

Producteigenschappen:

  • Duurzaam product
  • Inhoud: 500 ml
  • BPA-vrij
  • Met grote opening
  • Lekvrij
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
Jenny Hulsman
9-6-2023
"Een mooi product gekregen, heel makkelijk te bestellen en zeer snel thuis."
starstarstarstarstar
T. B.
8-6-2023
"Fijne en vlotte Klantenservice. Shirts blijven mooi en goed geprijsd."
starstarstarstarstar
Charissa wernert
7-6-2023
"Super service, snelle levering persoonlijk advies"
starstarstarstarstar