Mepal waterfles JustWater met naam bedrukken

Heb jij al een gepersonaliseerde waterfles? Zo niet, dan is de Mepal waterfles JustWater wellicht de waterfles die je zoekt. Bij Simply colors laat je de fles bedrukken met een leuke print en naam, zodat je jouw fles nooit meer kwijtraakt tussen alle andere flessen!

Mepal waterfles JustWater personaliseren

Als je op zoek bent naar een manier om genoeg te drinken op en dag, en ook nog het milieu wil helpen, is deze duurzame Mepal drinkfles JustWater de perfecte oplossing. De Mepal drinkflessen met een inhoud van 500ml kun je gedurende de dag bijvullen met water of een van je andere favoriete drankjes. Deze drinkflessen zijn daarnaast uitermate praktisch om mee te nemen naar school, werk, tijdens het sporten of als je onderweg bent. Ook maak je ze super gemakkelijk weer schoon na gebruik vanwege de grote opening in de flessen. Maak deze Mepal drinkflessen nog specialer met je eigen naam en print in je lievelingskleur.

Maak je eigen unieke Mepal drinkfles JustWater

De Mepal drinkfles JustWater is in de kleur Nordic pink en wit verkrijgbaar. Daarnaast kan je in de designtool van Simply colors de drinkfles nog verder personaliseren. Maak met het grootste gemak je eigen unieke Mepal drinkfles. Kies bijvoorbeeld je favoriete kleur en afbeelding en maak de drinkfles af met je eigen naam of geef het cadeau. Begin snel met het ontwerpen van je nieuwe drinkfles!

Mepal drinkfles JustWater met bedrijfslogo

De Mepal drinkfles JustWater is heel geschikt om te laten bedrukken met bedrijfslogo of sportlogo. Laat een drinkfles bedrukken voor de werknemers van jouw bedrijf of voor het hele sportteam. De witte dop wordt bedrukt met een print en eventueel een tekst. Er is voldoende ruimte om jouw persoonlijke boodschap hierop te laten printen. Neem contact op met één van onze specialisten via bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035-6038218. Wij maken geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld met prijsopgave.

Producteigenschappen:

  • Duurzaam product
  • Inhoud: 500 ml
  • BPA-vrij
  • Met grote opening
  • Lekvrij
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren