Little Dutch tuimelstapelaar

De tuimelstapelaar van het merk Little Dutch is mooi, leuk voor je kindje om mee te spelen en nuttig. Het helpt de hand-oog coördinatie namelijk te ontwikkelen. Het stapelen van ringen op deze toren lijkt misschien een makkelijk klusje, maar de piramide tuimelt heen en weer! Dat is een leuke uitdaging.

Tuimelstapelaar met naam

Speelgoed met naam is altijd een leuk cadeautje voor je eigen kindje. Het is extra persoonlijk én het staat leuk op de kinderkamer. We bedrukken de tuimelstapelaar op het bovenste blokje. Je kan het lettertype van de naam zelf bepalen en ook de kleur van de naam kies je zelf uit. Dit speelgoed is geschikt voor de kleintjes vanaf 12 maanden. Dan kunnen ze zelf lekker aan de slag gaan met stapelen. Dit is nog best een opgave omdat de piramide tuimelt! Goed opletten dus!

Uiteraard is dit houten speelgoed van Little Dutch met naam ook ontzettend leuk om cadeau te geven aan een ander kindje. Wellicht voor een eerste verjaardag! Maar ook tijdens de feestdagen is het leuk voor in de zak van Sinterklaas of om in te pakken voor onder de kerstboom.

De mooie neutrale kleuren van de verf zorgt ervoor dat het leuk staat in elke kinderkamer of woonkamer. Little Dutch heeft een breed assortiment aan houten speelgoed, neem ook eens een kijkje tussen de andere items die bedrukt kunnen worden met naam op onze website.

Producteigenschappen

  • Merk: Little Dutch
  • Materiaal: Grenen, hout, MDF, verf op waterbasis
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden