Driewieler van Little Dutch met naam

Op zoek naar het perfecte eerste fietsje voor jouw kleintje? De Little Dutch driewieler is een fantastische keuze! Deze stevige en stijlvolle driewieler is speciaal ontworpen voor de jonge avonturiers en avonturiersters onder ons. Wat deze driewieler extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de naam van jouw kind erop te laten zetten. Dit persoonlijke tintje maakt het niet alleen een leuk cadeau, maar ook een herinnering voor later.

Little Dutch driewieler

De driewieler van Little Dutch staat bekend om zijn duurzaamheid en veiligheid. Het robuuste frame zorgt ervoor dat je kind stabiel en veilig kan rijden. De drie wielen bieden een uitstekende balans, wat natuurlijk essentieel is wanneer je kleintje de wereld op wielen verkent. Met een verstelbare zitting en stuur groeit de driewieler mee met je kind, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Het design van de Little Dutch driewieler is modern en tijdloos, met zachte kleuren die in elke omgeving passen. Van een ritje door de woonkamer tot aan de eerste echte uitstapjes buitenshuis, deze driewieler is er klaar voor. En met de naam van jouw kind op het frame, is het elke keer weer een feest om de driewieler te pakken. Het maakt de driewieler persoonlijk en uniek en geeft extra waarde aan dit mooie item.

Driewieler kopen voor je kind

De Little Dutch driewieler met de naam van je kind erop is een prachtig, persoonlijk en praktisch cadeau voor elk jong kind dat klaar is om de wereld te ontdekken. Het is niet alleen een speelgoed, maar ook een leerervaring die bijdraagt aan de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Met deze driewieler geeft je jouw kind een eigen plekje in de grote wereld, letterlijk met zijn of haar naam erop.

Producteigenschappen

  • Merk: Little Dutch
  • Afmeting: 56,5 cm x 35,6 cm x 35,8 cm
  • Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden
  • Het zadel is verstelbaar in hoogte
  • De handvaten en wielen zijn van rubber voor extra grip
  • Ideaal voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden
  • De driewieler wordt gedemonteerd geleverd, handleiding aanwezig
  • Personalisatie wordt 2x geleverd als sticker en kun je zelf opplakken