Hobbel mammoet personaliseren

Deze harige hobbel mammoet wordt zeker weten het beste fluffy vriendje van jouw kindje. Het is een extra leuk hobbel dier omdat je de naam van jouw kind op het houten onderstel kan laten bedrukken. Hierdoor maak je de rocking mammoet van het Zweedse merk Kid's Concept echt uniek en persoonlijk.

Kid's concept mammoet

De mammoet is echt een favoriet bij kleine kinderen. Dat komt door de zachte vacht waardoor hij lekker aai- en knuffelbaar is. Ook is het dier gevuld met zacht materiaal waardoor het comfortabel is om op te zitten en schommelen. Verder zorgen de slagtanden, de oortjes, de touwtjes op zijn hoofd en het staartje er natuurlijk ook voor dat de hobbel mammoet er leuk uitziet.

Deze rocking mammoet is geschikt voor kids vanaf 12 maanden. De zithoogte is 38 cm en en heeft een afmeting van 50 x 45 x 30 cm.

Uiteraard is deze hobbel mammoet niet alleen leuk in de slaap- of speelkamer van je eigen kind. Het is ook een super uniek item om cadeau te geven!

Producteigenschappen

  • Afmeting: 50x45x30 cm
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
  • Merk: Kid's Concept
ML Kok van Duijn
4-10-2022
"Tutteltje van happy horse het koetje is heel erg leuk! Mooi geborduurd! Je ziet wel het stiksel ook aan de achterkant. De pieten mutsen met naam zijn ook erg leuk geworden mooi bedrukt! Ben tevreden!"
starstarstarstarstar
MN
4-10-2022
"Mooie kado. Onze vrienden zijn er erg blij mee."
starstarstarstarstar
Ton Smolenaers
4-10-2022
"Prima prijs/kwaliteit verhouding"
starstarstarstarstar