Happy Horse Konijn 'Richie' giant met naam borduren

Kan jij er geen genoeg van krijgen en ben je helemaal weg van de Richie familie? Dan móet je deze Giant Richie in je knuffelcollectie hebben! Voor nóg meer knuffelplezier en je kunt je veilig voelen in de grote armen van dit lieve konijn. Mooi en gewaardeerd cadeau met naam in 1 of 2 oren geborduurd.

Happy Horse giant Richie

Knuffelen met onze grootste Happy Horse knuffel is een feest! Het popualire Happy Horse konijn Richie is er nu namelijk ook in groot formaat voor de grootste fans. Deze knuffel staat ook super leuk in de babykamer. De Happy Horse giant Richie knuffel is maar liefst 92 cm en te kiezen in het lichtgroen, oudroze, lichtgrijs, lichtroze en ivoor. Op het rechteroor maar eventueel ook linkeroor kan een naam en of datum geborduurd worden. De knuffel is wasbaar op 30 graden. Deze giant Richie knuffel is niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen een mooi cadeau om troost te geven of een hart onder de riem te steken. Knuffels zijn altijd goed om te geven en te krijgen. Bekijk hier al onze knuffels met naam.

Richie konijnen familie

De Happy Horse giant is heerlijk om mee te knuffelen en past perfect bij onze andere Richie knuffels. Deze knuffel is er namelijk ook nog in 38 en 58 cm. Ook deze knuffels worden geborduurd op het oor met één regel tekst. Het knuffeldoekje Richie past natuurlijk ook bij deze Happy Horse familie en is ook heel leuk om met naam te borduren. Dit zijn natuurlijk ook allemaal hele leuke cadeautjes om te geven!

Kies in de designtool hierboven de gewenste kleur van de Happy Horse giant knuffel. Vul de naam of geboortedatum in en kies het lettertype en de kleur van het lettertype. Je kan ook beide oren voorzien van een geborduurde naam, tekst of datum.

Producteigenschappen

  • wasbaar op 30 graden
  • hoogte 92 cm
  • Wordt gemeten vanaf kop t/m platte voeten
  • Verkrijgbaar in 5 kleuren
  • één regel tekst/naam op het rechteroor en/of linkeroor
  • personalisatie wordt geborduurd, dus is kindveilig!