Cubbies personaliseren

CUBBIES KNUFFEL MET NAAM

Onze Cubbies knuffel wordt geborduurd met naam en is daarom super leuk voor jouw kindje of om cadeau te geven. Deze knuffels zijn al een tijdje erg populair in Amerika, Engeland en Australië en nu ook bij ons. De knuffel is 30 cm hoog en kan worden geborduurd met één regel tekst. De personalisatie is stijlvast en natuurlijk kindveilig! Wij borduren een hele hoop Cubbies knuffels, wat allemaal verschillende soorten diertjes zijn. Een muis, krokodil, drie soorten konijntjes, twee soorten draken, een paard, eekhoorn, giraffe, olifant en natuurlijk Rudolph het rendier speciaal voor kerst. Wat de knuffels zo leuk maakt zijn de verschillende kleuren die bijna iedere knuffel heeft. Neem ook een kijkje bij onze andere knuffels met naam.

KNUFFEL BORDUREN

Cubbies knuffels zijn ontzettend leuk, maar in ons assortiment zitten nog veel meer leuke knuffels. Van het populaire merk Happy Horse borduren wij ook super schattige knuffels. Bijvoorbeeld een konijn met muziek, maar natuurlijk ook zonder te bestellen. Of de veel te schattige knuffeldoekjes, zoals een muisje, schaapje, hondje, olifantje of aapje. Kleine knuffels zijn schattig, maar grote knuffels zijn natuurlijk ook ontzettend leuk. De Happy Horse olifant waarbij de naam op het oor geborduurd wordt, is maar liefst 58 cm groot. Heerlijk om mee te knuffelen dus!

De teddybeer van Happy Horse is ook een populair product en wordt vaak als kraamcadeautje gegeven. Dit is een teddybeer die een shirtje aankrijgt waar de tekst en afbeelding op bedrukt wordt. De shirtjes zijn er in een hele hoop kleuren en de beer zelf is wit/crème. Kortom, een hele hoop leuke knuffels! Kies een dier en ontwerp in de design tool hierboven een leuke Cubbies knuffel.

Producteigenschappen

  • hoogte 30 cm
  • geborduurd met één regel tekst/naam