Raamsticker personaliseren

Gepersonaliseerde raamstickers kunnen een speciale touch geven aan elke viering. Of het nu gaat om de geboorte van een kind, een verjaardag, een huwelijk of een andere speciale gelegenheid, een raamsticker kan je blijfschap op een eenvoudige en subtiele manier uitdrukken. En onze raamstickers zijn extra fijn doordat ze gemakkelijk aan te brengen zijn en herbruikbaar!

Raamsticker met naam

Deze raamstickers zijn gemaakt van een statisch hechtende folie en is hierdoor is deze telkens weer opnieuw aan te brengen en daarmee heel geschikt voor klanten die geen plakervaring hebben. En extra leuk ze zijn weer herbruikbaar!
Onze raamstickers zijn er in verschillende kleuren en maten. Bedenk een tekst of kies een afbeelding voor je raam en wij sturen het je binnen twee dagen toe. Naast raamstickers hebben wij ook muurstickers en deurstickers. De raamstickers zijn een leuke manier om de geboorte van een kindje aan te kondigen of voor op het raam van de babykamer.

Raamsticker bij geboorte baby

Bij de geboorte van een kind kunnen raamstickers het blije nieuws aankondigen aan iedereen die voorbij jouw huis loopt. Deze stickers kunnen de naam van de baby, de geboortedatum, of een leuke afbeelding zoals een ooievaar of babyvoetjes bevatten. Ze zijn een leuke en makkelijke manier om het geboorte nieuws te delen met de buitenwereld.

Verjaardagsticker met naam

Verjaardagen zijn ook een geweldige gelegenheid om gepersonaliseerde raamstickers te gebruiken. Ze kunnen de leeftijd van de jarige aangeven, een gelukkige verjaardagswens bevatten, of zelfs de favoriete dier of andere figuren van het kind laten zien. Het is een leuke verrassing voor de jarige en een feestelijke manier om het huis te versieren.

Producteigenschappen

  • Eenvoudig op te plakken door de statische hechtende folie
  • Extra: Onze raamstickers zijn herbruikbaar!
  • Breedte maat S: 20 cm
  • Breedte maat M: 30 cm
  • Breedte maat L: 40 cm
  • Hoogte is afhankelijk van het gekozen design