Ontdek het Happy Horse konijn Richie nachtlampje met naam

Ben je op zoek naar een liefdevol nachtelijk gezelschap voor je kleintje? Het Happy Horse Konijn Richie nachtlampje is een knus vriendje voor in de nacht. Dit schattige konijn biedt niet alleen een zachte gloed en rustgevende geluiden in de babykamer, maar kan ook worden gepersonaliseerd voor een extra persoonlijke touch. Daarnaast past het nachtlampje super goed bij de knuffel van konijn Richie.

Happy Horse nightlight gepersonaliseerd

Een uniek kenmerk van het Happy Horse konijn Richie nightlight is de mogelijkheid om de oren te personaliseren. De oren kunnen geborduurd worden met een naam of datum. Dit geeft het nachtlampje een persoonlijk tintje en maakt het een prachtig cadeau. Wil je maar één oor personaliseren? Dat kan, maar het is ook mogelijk om beide oren te laten borduren! Daardoor heb je de vrijheid om het konijntje naar eigen wens zo persoonlijk te maken als jij wilt.

Happy Horse nachtlampje met zachte gloed

Het nachtlampje straalt een zachte gloed uit in het donker, zodat de kinderkamer zich vult met zacht licht. Dit zorgt voor een rustige sfeer en helpt kleintjes om comfortabel in slaap te vallen. Je kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren voor het nachtlampje. Het nachtlampje van het Happy Horse konijn Richie is speciaal gemaakt met oog voor kindvriendelijkheid, zodat het een veilige en plezierige toevoeging is aan de slaaproutine.

Happy Horse Richie setje met naam

Het nachtlampje van Happy Horse konijn Richie matcht super goed met de knuffels en het knuffeldoekje van Richie. Maak daarom een schattig setje en zet op alle items de naam van je kleintje. Bij de knuffelkonijn zet je, net als bij het nachtlampje, de naam en/of datum op de oren. Bij het knuffeldoekje borduren wij de naam op de buik. Ontdek ook alle andere Happy Horse knuffels en knuffeldoekjes.

Nightlight eenvoudig in gebruik en onderhoud

Het Happy Horse konijn Richie nightlight is niet alleen schattig, maar ook praktisch. Het lampje kan uit de knuffel genomen worden en is daardoor eenvoudig in gebruik met de handige aan- en uitknop. Daarnaast is het mogelijk om het lampje op te laden met de bijgevoegde USB-kabel. De licht- en geluidsmodule gaat zo’n 3,5 uur mee. Bedtijd wordt een nog gezelliger moment voor jouw kindje met de zachte gloed van het nachtlampje en de optie om de oren van konijn Richie te personaliseren. Bestel dit schattige nachtlampje vandaag nog en geef een uniek kraamcadeau.

Producteigenschappen:

 • Merk: Happy Horse
 • Afmeting: 34 cm lang
 • Nachtlampje met rustgevende en kalmerende geluiden
 • Nachtlampje beschikt over 5 verschillende kleuren: wit, geel, blauw, groen en paars
 • 3 beschikbare liedjes, white noise en baarmoedergeluiden
 • Bevat een timer die ingesteld kan worden op 15, 30 of 45 minuten
 • Oplaadbaar via USB (USB kabel meegeleverd)
 • Voldoet aan Europese veiligheidsnorm
 • Eén regel tekst/naam per oor
 • Het borduren gaat door het oor (achterkant stiksel zichtbaar)
 • Personalisatie is geborduurd dus kindveilig!