Houten opbergdoos met naam

Op zoek naar een persoonlijke manier om spullen op te bergen? Dan is onze houten opbergdoos met naam precies wat je zoekt! Deze kist is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en uniek. Het mooiste aan deze opbergkist is de mogelijkheid om een eigen naam, print, foto, of andere leuke tekst erop te laten bedrukken. Leuk om de bijzondere spulletjes in op te bergen van je kind of mooie herinneringen van je zelf.

Houten opbergdoos bedrukken

Ben je op zoek naar een unieke en mooie manier om je spullen op te bergen? Onze houten opbergdoos met naam bedrukt is de perfecte oplossing. Deze prachtige, houten dozen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en kunnen worden bedrukt met je eigen tekst, foto of printjes om ze een persoonlijk tintje te geven. Ze zijn ideaal voor het opbergen van speelgoed, knutselspullen, herinneringen en nog veel meer. De houten opbergdoos is een leuke en perfecte manier om de slaapkamer of woonkamer netjes te houden.

De opbergdoos heeft een handige schuifdeksel en is er in twee verschillende maten. De medium maat met de afmetingen 35x25x18,3 cm en de grote maat van 37,4x34x28,3 cm.Super leuk om zo'n houten box cadeau te doen aan iemand of om het voor je eigen kindje te laten bedrukken. Bekijk hier ook babyspeelgoed met naam voor in de doos.

Houten opbergdoos ontwerpen

Deze opbergdoos is verkrijgbaar in twee maten, dus je kunt kiezen welke het beste bij jouw behoeften past. Of je nu kleine spulletjes zoals sieraden, of grotere voorwerpen zoals documenten wilt opbergen, deze opbergdoos is perfect om het allemaal georganiseerd te houden. Er is een grote keus uit opdrukken zoals alleen de naam, alleen een afbeelding en je kan zelfs een mooie foto of eigen logo of print uploaden. Er zit vast wel iets bij voor die kleine of voor je zelf. Shop hier nog meer leuke fotocadeaus.

Gepersonaliseerde kinderspullen

Maar niet alleen de houten opbergdoos is met naam te bedrukken... Wij bedrukken namelijk ook het speelgoed voor in de box. Leuke knuffels met naam, zoals een Happy Horse konijntje, een grote olifant of een teddybeer met T-shirt voor de hele kleintjes. Voor de grotere kinderen zijn bouwstenensets of Kapla ontzettend leuke producten.

Naast de opbergdoos is er nog een ander handig product om het speelgoed in te stoppen, namelijk een papieren opbergzak. Ook te bedrukken met naam en/of afbeelding en beschikbaar in klein en groot.

Voor in de babykamer en kinderkamer hebben wij super leuke producten voor de kleintjes. Deze zijn leuk voor je eigen kind, maar zeker ook om cadeau te geven.

Ontwerp je eigen houten opbergdoos met naam en/of afbeelding. Jouw cadeautje kan niet persoonlijker!

Producteigenschappen

  • Middel: 35x25x18,3cm
  • Groot: 37,4x34x28,3cm
  • Met schuifdeksel