Happy Horse rabit Riley met naam

Konijn Riley is een echte modekoning met zijn hippe pak van geel geruite stof. Deze knuffelkampioen is lekker hip, eigentijds en uniek in zijn soort; met deze outfit kan hij zo de catwalk op. Laat een naam borduren in zijn grote oren en je hebt een origineel knuffeltje met naam.

Happy Horse rabbit Riley borduren

Deze vrolijke Happy horse Riley is net even weer wat anders dan de rest van de Happy Horse familie. Maar dikke kans dat ook deze knuffel ook een goed vriendje van jouw kind gaat worden! Deze modieuze rabitt Riley heeft een hip geel geruit jasje aan en deze kleur komt ook terug in zijn oren. Hierdoor komt de borduring van naam en/of geboortedatum van het kindje wel extra goed uit. Deze knuffelkampioen is lekker hip, eigentijds en uniek in zijn soort; met deze outfit kan hij zo de catwalk op. Extra leuk is om deze rabbit Riley te combineren met het bijpassende knuffeldoekje.

Nog meer inspiratie nodig van Happy Horse knuffels met borduring? Bekijk dan ons overzicht met Happy Horse knuffels met naam!

Producteigenschappen

  • Afmeting: 30 cm
  • Kleurencombinatie: bruin met gele ruit
  • Naam geborduurd in oren (sticksel zichtbaar aan achterzijde)
Lilian van vlijmen
24-3-2023
"De penning voor onze hond was keurig en juist gegraveerd. Werd snel geleverd."
starstarstarstarstar
Arijaan Peters
23-3-2023
"Leuke originele persoonlijke cadeautjes voor een mooie prijs."
starstarstarstarstar
Hen3
23-3-2023
"Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice! Het ontwerp voor de bedrukte golf handdoek kon na het bestellen nog worden aangepast!"
starstarstarstarstar