Happy Horse kikker Flex

Ontmoet knuffel kikker Flex van Happy Horse, deze schattige en zachte knuffel zal snel de nieuwe knuffelvriend van je kleintje worden. Met zijn groene kleur en schattige uitstraling zal deze knuffel snel het favoriete speelmaatje van je kindje worden!

Happy Horse kikker Flex cadeau geven

Ben je op zoek naar een schattige en zachte knuffel voor je kleintje? Kies dan voor de Happy Horse Kikker Flex! Deze knuffel is perfect om mee te spelen en te knuffelen. De Happy Horse kikker Flex heeft een lieve en grappige uitstraling wat het extra leuk maakt voor je kindje om ermee te spelen en avonturen mee te beleven. De zachte vacht en het schattige ontwerp van deze groene kikker maken het een perfect speelmaatje voor elke dag! De Happy Horse knuffel is ook een geweldig cadeau voor geboortes, verjaardagen of andere gelegenheden.

Knuffel kikker Flex en knuffeldoekje Flex

Naast de knuffel kikker Flex hebben we ook het kikker knuffeldoekje Flex van Happy Horse. Dit zachte en vrolijke duo zal zeker een favoriet worden van je kindje! De knuffels in combinatie maken het extra leuk om cadeau te geven als opkikkertje of gewoon als cadeautje! Doordat het buikje van kikker knuffeldoekje Flex kan worden geborduurd met naam, maak je het een extra persoonlijk cadeau! Bekijk hier nog meer mooie Happy Horse knuffels met naam geborduurd.

Producteigenschappen

  • Afmeting 38 cm
  • Keur: groen
  • Materiaal: polyester pluche
  • Wasvoorschriften: wasmachinebestendig tot 30°C
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Merk: Happy Horse