Happy horse hond Jax knuffeldoekje met naam borduren

Dit leuke Happy Horse hond knuffeldoekje genaamd Jax is zacht en knuffelbaar en extra bijzonder doordat de naam van het kindje op de buik geborduurd kan worden. Een populair cadeautje voor je eigen kind of als kraamcadeau.

Happy Horse hond knuffeldoekje Jax

Maak kennis met het knuffel hondje Jax van Happy Horse. Jax is super zacht, knuffelt heerlijk, stelt je gerust en houdt trouw de wacht als jij lekker in je bedje ligt. Als dat geen echte vriend is… Dit lieve knuffeldoekje houdt ook nog eens gemakkelijk vast aan zijn oren of pootjes! Maak dit tutteldoekje of knuffeldoekje persoonlijk door een naam van een kindje erin te laten borduren. Wij borduren de naam van het kindje op het buikje van knuffeldoekje Jax. Bekijk ook andere Happy Horse knuffels met naam. Het knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Dit knuffeldoekje is ook een perfect kraamcadeau en staat super lief op de babykamer of in de box.

Producteigenschappen

  • Hoogte: 25 cm
  • Één regel tekst/ naam op de buik
  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Was advies: 30 graden
  • Personalisatie is geborduurd dus kind veilig!
  • Let op: borduurstiksel is zichtbaar aan de achterzijde
Lilian van vlijmen
24-3-2023
"De penning voor onze hond was keurig en juist gegraveerd. Werd snel geleverd."
starstarstarstarstar
Arijaan Peters
23-3-2023
"Leuke originele persoonlijke cadeautjes voor een mooie prijs."
starstarstarstarstar
Hen3
23-3-2023
"Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice! Het ontwerp voor de bedrukte golf handdoek kon na het bestellen nog worden aangepast!"
starstarstarstarstar