Happy Horse hond Jax met naam borduren

Deze lieve hond is erg leuk en zacht! Een unieke knuffel met een naam geborduurd in een van de oren, een perfect cadeau! De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

Happy Horse hond Jax

Wat een grappige hond is hondje Jax met zijn lange bruine oren. Hij is lekker zacht en houdt natuurlijk ook van knuffelen. Roep hem maar want hij wil graag met jou mee op stap. De knuffel is 48 cm en daarom een leuke grote knuffel voor een kindje. Op beide oren van Jax kan een regel tekst of een naam geborduurd worden. Hiermee maak je de knuffel helemaal persoonlijk. Het lettertype en de kleur van het lettertype kunnen door jou bepaald worden om de knuffel uniek en naar jouw smaak te ontwerpen. Jax heeft een bruine kleur en schattige oortjes.

Knuffels borduren

Deze grote knuffel heeft ook nog een klein vriendje, namelijk het Happy Horse Hond knuffeldoekje Jax. Ook het knuffeldoekje is super zacht en heeft dezelfde kleuren als de grote knuffel. Het knuffeldoekje is super makkelijk om overal mee naar toe te nemen, want waarschijnlijk wil je kindje nooit meer zonder hem op stap. Ook het doekje is te borduren met naam. Beide knuffels zijn super leuk om cadeau te geven, omdat je ze helemaal persoonlijk kunt maken. Of koop het setje knuffels voor je eigen kindje! Nog meer inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op de Happy Horse pagina.

Producteigenschappen

  • Hoogte: 48 cm
  • Bruine kleur
  • Te borduren met één regel tekst op beide oortjes
  • Wasbaar op 30 graden
  • Let op: borduurstiksel is zichtbaar aan achterzijde