Happy Horse giraffe Gilles giant

Op zoek naar een schattige en zachte 'grote' vriend voor je kleintje? Of naar een uniek en speciaal cadeau om te geven, bekijk dan zeker onze Happy Horse grote giraf Gilles, met zijn vrolijke gekleurde vlekken in retro print zal het snel het favoriete knuffelmaatje van je kindje worden!

Happy Horse grote giraffe Gilles

De grote knuffel giraf Gilles van Happy Horse heeft een indrukwekkende grootte die zeker de aandacht van je kindje zal trekken. De zachte vacht en de leuke gekleurde retro print maken deze giraf het perfecte maatje, of het nu tijd is om te spelen of te slapen. De grote knuffel giraf voegt een speelse en gezellige sfeer toe aan elke kamer en kan zelfs dienen als decoratie in de kinderkamer. Het perfecte cadeau voor de babyshower of als kraamcadeau,!

Happy Horse grote giraffe Gilles en knuffeldoekje Gilles

Het kleine maatje van deze grote giraffe knuffel is het knuffeldoekje Gilles van Happy Horse. Ben je nog op zoek naar een orgineel en uniek cadeau dan is de schattige, zachte en hippe grote knuffel giraf gilles en het bijpassende knuffeldoekje perfect voor je kindje om mee te spelen en te knuffelen! Ze kunnen dienen als speciale cadeaus voor geboortes of verjaardagen, en zullen zeker gewaardeerd worden door zowel de ouders als het kind! Om het cadeau nog persoonlijker te maken is het mogelijk om de naam van het kindje op het knuffeldoekje zijn buik te borduren. Uiteraard hebben we nog veel meer leuke knuffels met naam!

Producteigenschappen

  • Afmeting: 60 cm (van kop tot onderzijde)
  • Multi colour
  • Zelfde kleur als knuffeldoekje Gilles
  • Materiaal: polyester pluche
  • Wasvoorschriften: wasmachinebestendig tot 30°C
  • Geschikt voor alle leeftijden