Persoonlijke theedoos met bedrukking

Mooie ruime houten theedoos te bedrukken met een persoonlijke tekst, print en/of naam. Leuk om te geven aan een echte theeleut, of om jezelf cadeau te doen! Is een dierbare van jou nou een échte theeleut die een persoonlijke theedoos verdient? Personaliseer dan een houten theedoos met 6 of met 9 vakjes. Ook leuk om te combineren met een gepersonaliseerd theeglas, en geef een leuk setje.

Theedoos met print en tekst

Maak jouw theemomentje extra leuk met een persoonlijke theedoos met je eigen naam! Kies voor een theedoos met 6 of met 9 vakken waar jij jouw lekkerste theezakjes in kunt bewaren. Een houten theedoos met persoonlijke bedrukking staat mooi op tafel en je kunt hem natuurlijk als cadeau geven aan een echte theeleut. Kies uit één van de leuke printjes waar je jouw eigen tekst in kan zetten, of ga voor een fotoprint en upload je eigen foto!

Persoonlijke theedoos als cadeau

Op zoek naar een cadeau voor je beste vriendin, leukste collega of liefste familielid? Wat dacht je van een theedoos met persoonlijke print waarmee je ook daadwerkelijk iets van waarde geeft aan een dierbare? Dat dachten wij nou ook! Kies een design waarvan jij vindt dat die écht bij de ontvanger past en maak hem af door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Leuke momenten om de theedoos als cadeau te geven zijn natuurlijk aan je moeder of oma op Moederdag, als persoonlijk bedankcadeautje aan je juf of meester aan het eind van het schooljaar of als verjaardagscadeautje.

Theedoos als het ideale cadeau voor Moederdag

Een theedoos is super geschikt om cadeau te geven op Moederdag. Geef hem aan je beste vriendin die net moeder is geworden, aan je vrouw, je eigen moeder, tante of oma of een andere vrouw in je leven die een cadeau verdient op Moederdag. Een persoonlijke theedoos biedt ook daadwerkelijk een cadeau van waarde. Kies één van de designs waarvan jij vindt dat die écht bij de ontvanger past en maak hem af door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Uiteraard kun je de theedoos ook als verjaardagscadeau geven.

Producteigenschappen

  • Materiaal: grenen hout
  • Beschikbaar met 6 of met 9 vakjes