Babyaccessoires met naam

Leuke baby accessoires met de naam van jouw kindje of om cadeau te geven.

Babyaccessoires met naam

Leuke baby accessoires met de naam van jouw kindje of om cadeau te geven. Laat een slabbetje met naam of anti-lek beker bedrukken met naam voor tijdens het eten. Ontwerp een leuk slabbetje, speendoekje of een badcape met naam, geboortedatum of initialen van de baby.

De liefste babyaccessoires met naam

Weet je de naam van de baby al? Kies dan een leuk babyaccessoire met naam voor de baby. Wij leveren al binnen 2 dagen dus ruim op tijd voor je kraambezoek. Bekijk eens de leuke producten zoals het speendoekje van het merk Koeka, de handige naamstickers of de prachtige geborduurde badcapes of badjasjes met naam.

Kies je product, maat en kleur en start met het ontwerpen van jouw persoonlijke babyaccessoire! Zit er niet echt iets voor je bij kijk dan ook eens bij de kinderaccessoires of kinderspeelgoed

Tip: gepersonaliseerde producten zijn altijd leuk om cadeau te geven, en je tovert gegarandeerd een lach op het gezicht! Cadeautjes krijgen is leuk, maar als het persoonlijk is, is het fantastisch. Niet alleen voor baby's hebben wij cadeautjes, we hebben ze voor jong en oud, en voor elke gelegenheid. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar een leuk, zelf ontworpen persoonlijk cadeau!

Bekijk ook:

koffertjes met naam

zwanger en geboorte

babykleding

babykamer

babyspeelgoed