Babyspeelgoed met naam bedrukken

Babyspeelgoed met naam

Opzoek naar babyspeelgoed om cadeau te doen of voor je eigen kindje? Bij Simply Colors ben je aan het juiste adres en maak je het babyspeelgoed met naam extra speciaal door het zelf te ontwerpen.


  • Speelgoed voor de allerkleinsten

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!


Babyspeelgoed vind je overal, in alle soorten en maten, alleen maakt Simply colors het verschil doordat het persoonlijk te bedrukken is met de naam van het kindje. Een houten bakfietsje met naam is het ideale cadeau bij de geboorte of de eerste verjaardag! Ook de zitzakstoeltjes met naam of en knuffelbeer met naam brengen bij de kleine of de ouders gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht.


Kinderen kunnen niet meer zonder hun knuffels en nemen hun favoriete speelgoed het liefst overal mee naartoe. Stop ze in een koffertje met eigen naam of met een vrolijke afbeelding. Al het speelgoed is te bedrukken met logo's afbeeldingen, en tekst in kleur naar keuze. Zo ontwerp je het helemaal zelf en 100% persoonlijk!


Op zoek naar een handige maar toch leuke manier om al dat speelgoed op te bergen? Ga dan voor een handige boxzak met of een papieren opbergzak waar ja al dat speelgoed in kwijt kunt, ook deze zijn helemaal naar wens te laten bedrukken. De boxzak is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Zo staat het niet alleen leuk maar is het ook nog eens leuk voor jou kindje om zelf op te ruimen!


Naast deze opbergzakken vind je hier ook houten opbergboxen in twee verschillende maten. Deze is ook helemaal zelf te personaliseren. Leuk voor je eigen kindje, maar ook fantastisch om cadeau te geven. Geef je een persoonlijk cadeautje dan tover je gegarandeerd een lach op de gezichten!


Is het cadeautje voor een pasgeboren baby dan is het ook superleuk om een kraamcadeau te geven! Ook deze zijn helemaal zelf te ontwerpen en personaliseren.


Bekijk ook:

Kinderspeelgoed

zwanger en geboorte

babykleding

babykamer

babyaccessoires