Naamstempel personaliseren

Bij simply colors kan je zelf je eigen naamstempel maken! De huls van de stempel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: roze, limegroen, donkerblauw en wit. Wat betreft de inkt van de stempel; daarvoor kan je kiezen uit 7 leuke kleuren: zwart, paars, rood, roze, blauw, oranje en groen. Je kan de stempel voor van alles en nog wat gebruiken, superleuk!

Naamstempel ontwerpen

Wil je bijvoorbeeld je naam en adres op spulletjes stempelen? Dan vul je heel gemakkelijk deze informatie in, in de tekstvelden. Vervolgens kies je de kleur van de stempel uit en je bent klaar. Vind je het leuk om er een figuurtje bij te stempelen? Neem dan een kijkje tussen de printjes, genoeg keuze namelijk! Je kan de stempel ook gebruiken voor op schriftjes, om te laten weten dat ze van jou zijn door er je naam op te stempelen. Of gebruik het op kantoor door een gepersonaliseerde handtekening te maken en het te stempelen op documenten. Je kan er alle kanten mee op.

Je hebt er eindeloos plezier van, want je kan er 20.000 keer mee stempelen!

Producteigenschappen

  • Goed voor 20.000 stempelbeurten
  • Keuze uit 7 kleuren inkt
  • Afmeting van de stempel: 47x18 mm
Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar