Dames sportshirt personaliseren

Het bedrukken van sportshirts voor vrouwen is een fantastische manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je sportuitrusting. Je kunt er zelfs voor kiezen om je naam, een inspirerende tekst, een unieke print of zelfs een foto op het shirt te laten drukken. Dit maakt jouw shirt niet alleen uniek, maar ook echt persoonlijk. Ook leuk voor teams , hardloopgroepjes, en andere groepsuitjes.

Sportshirts met naam of eigen logo bedrukken

Het dragen van de juiste sportkleding kan een groot verschil maken in hoe je presteert en hoe je je voelt tijdens je training. DryFit sportshirts voor vrouwen zijn een uitstekende keuze. Ze zijn speciaal ontworpen om zweet weg te voeren van het lichaam, waardoor je droog en comfortabel blijft, zelfs tijdens de meest intensieve workouts. En het mooie is: je kunt deze shirts personaliseren met je naam, een inspirerende tekst, een unieke print of zelfs een foto. Met een gepersonaliseerd DryFit sportshirt maak je niet alleen een statement tijdens je training, maar profiteer je ook van alle voordelen van deze hoogwaardige sportkleding. Deze sportshirts zijn vocht doorlatend, snel droog en daarmee perfect te gebruiken als trainingsshirt of competitie (uit)shirt. Begin vandaag nog met het creëren van jouw eigen, unieke sportshirt.

Logo van club op borst? Geen probleem, je kan deze heel gemakkelijk uploaden met onze eigen ontwerptool. Lukt dit niet? Stuur dan een mailtje naar bedrijven@simplycolors.nl

Producteigenschappen

  • 100% polyester, 140 grams
  • uitstekende vochtopname
  • droogt snel