Pizzaplank met naam gegraveerd

Houten items zijn niet alleen handig om te hebben, maar zijn ook stijlvol in iedere keuken. De pizzaplank is een ware eyecatcher op het aanrecht vanwege de vorm en het formaat. Al helemaal wanneer er een naam met print in is gegraveerd, daarmee worden je keuken items een stuk persoonlijker. Super leuk om als cadeau te geven aan een echte pizza liefhebber.

Pizzaplank als cadeau

Pizza's zijn heerlijk en daarom graveren wij deze pizzaplank met printjes voor iedereen die heel erg gek is op pizza. Een simpel pizzabord is toch veel minder leuk dan deze houten pizzaplank met naam?! De pizzaplank is gemaakt van duurzaam geproduceerd beukenhout en daarnaast handgemaakt en onbehandeld. De plank heeft een diameter van 33 cm, is 2 cm dik en het handvat is 10 cm lang. Op deze pizzaplank past natuurlijk ook jouw zelfgemaakte pizza. Voor iemand die van koken of bakken houdt is een kookschort met naam en bijpassende print erg leuk. Denk aan een print met een koksmuts of een burger. Te ontwerpen voor volwassen, maar ook super leuk voor kinderen.

Een pizzaplank is een handig, maar ook erg mooi product en daarom hét perfecte cadeautje! Omdat de plank gemaakt is van mooi beuken hout is deze ook erg mooi te gebruiken als decoratie. Hiermee ga je een echte pizzaliefhebber heel erg blij maken.

Pizzaplank met naam

Deze mooie houten pizzaplank wordt gegraveerd met naam en/of een van onze leuke bijpassende printjes. Super leuk om je pizza van te eten, maar deze ronde plank kan natuurlijk ook gebruikt worden als hapjesplank. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken om hapjes op te serveren tijdens een verjaardag. Deze pizza plank is ook een perfect cadeautje om te geven voor een verjaardag of voor Vaderdag of Moederdag. Een ander mooi product om te geven voor een verjaardag is onze populaire borrelplank, die ook wordt gegraveerd met naam of leuke print. Ook onze glazen worden allemaal gegraveerd met naam, waardoor de opdruk mooi blijft wanneer deze uit de vaatwasser komt. Denk aan een wijnglas met naam voor een vriendin of voor mama. Of een mooi bierglas voor iemand die heel erg van een biertje houdt. Ook whiskyglazen worden gegraveerd met naam en bijpassende print, leuk om cadeau te geven aan papa of opa op Vaderdag.

Producteigenschappen

  • Houtsoort beuken
  • 33 cm in diameter en 2 cm dik, handvat is 10 cm
  • te graveren met eigen tekst, naam en/of afbeelding
  • Let op: met de hand afwassen