Message in a bottle personaliseren en graveren

Message in a bottele

Met deze message in a bottle kun je iemand op een originele manier verrassen. Dit is het perfecte cadeautje aan iemand die heel erg speciaal voor je is. Iemand verrassen met deze message in a bottle is natuurlijk leuk voor Valentijnsdag of Moederdag, maar eigenlijk kun je iemand die speciaal voor je is het hele jaar door verrassen met dit lieve cadeautje.

Een uniek cadeautje

In het flesje zit een rood papieren kaartje met de tekst "♥ Jij bent speciaal ♥". Wat deze message in a bottle zo bijzonder maakt, is dat het flesje wordt gegraveerd met tekst of één van onze speciaal ontworpen printjes. Dit maakt jouw cadeautje uniek! In de designtool hierboven kun je de message in a bottle met print ontwerpen en opsturen naar iemand die jij speciaal vindt.

Producteigenschappen

  • Glazen flesje van 200 ml
  • Flesje wordt gegraveerd
  • rood kaartje in flesje
R. Schreuders
3-12-2022
"Via mail contact gehad, even overleg wat we precies wilden. Producten goed verpakt en snel geleverd. Heel tevreden met mooie mokken!"
starstarstarstarstar
Marieke Buijsse-Steijaert
2-12-2022
"Erg mooi en snelle levering. Had het koffertje iets groter verwacht maar ziet er goed uit."
starstarstarstarstar
Susanne Posthumus Meyjes
2-12-2022
"Superleuk die kerst ballen met foto’s, straks groot succes voor iedereen! Trouwens alle cadeaus altijd leuk en wordt ook altijd snel bezorgd. Succes!!"
starstarstarstarstar