Gepersonaliseerd tafelkleed: maak elke gelegenheid speciaal

Ben je op zoek naar een unieke manier om je eettafel of feestdecoratie een persoonlijke touch te geven? Een tafelkleed met je eigen naam, tekst, print of foto is dan de perfecte oplossing! Of het nu gaat om een familiediner, een verjaardagsfeestje of een bedrijfsevenement, een gepersonaliseerd tafelkleed kan de sfeer helemaal compleet maken.

Creëer sfeer met een tafelkleed met print

Een tafelkleed met naam is een geweldige manier om een speciale gelegenheid nog persoonlijker te maken. Stel je voor dat je aan een feestelijke tafel zit, versierd met een tafelkleed dat speciaal voor jou of voor de gelegenheid is gemaakt. Een tafelkleed of tafellaken beschermt je tafel tegen krassen, deuken en vlekken, maar daarnaast zorgt het ook voor een hoop sfeer en warmte in huis. Deze tafekleden kunnen worden bedrukt met eigen tekst, naam en/of print, waardoor jouw ontbijt, lunch of diner een feestje wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een foto van het bruidspaar op een huwelijksfeest tot een bedrijfslogo op een zakelijk evenement, of zelfs een collage van familiefoto's voor een jubileumviering. Elk ontwerp wordt met zorg en precisie op het tafelkleed aangebracht, zodat je verzekerd bent van een hoogwaardig resultaat dat keer op keer gebruikt kan worden.

De leukste tafeldecoratie met naam

Het tafelkleed met print kan worden bedrukt voor de feestdagen, zoals Pasen of Kerst, maar is natuurlijk ook leuk voor tijdens een chique diner of een verjaardag. Met onze speciaal ontworpen prints kun je het tafelkleed zelfs iedere dag gebruiken. Voor de verdere aankleding van jouw tafel, bedrukken en graferen wij nog meer leuke tafeldecoratie. Voor iedereen een eigen servet met naam en wijn drinken uit gepersonaliseerde wijnglazen. De wijnglazen voor witte wijn en wijnglazen voor rode wijn worden gegraveerd met naam. Hou je meer van champagne? Dan zijn onze champagneglazen met naam perfect voor op jouw tafel.

Producteigenschappen

  • Afmetingen medium: 140x240 cm
  • Afmetingen groot: 140x280 cm
  • Afmetingen print: 50x40cm
  • 100% katoen