Hello Kitty producten met naam

Hello Kittty is een ontzettend populair karakter. Veel kinderen vinden het geweldig om een Hello Kitty broodtrommel te hebben of een ander product waar Hello Kitty op staat!  Bij simply colors ontwerp je verschillende producten met een Hello Kitty opdruk. Het allerleukste is, dat er een eigen gekozen tekst bij bedrukt kan worden. Je kunt onder iedere afbeelding bijvoorbeeld Hello -jouw naam- laten bedrukken. Dan maak jij jouw eigen 'Hello Kitty' product, met je eigen naam i.p.v. Kitty.

Hello Kitty set bestellen

Het is extra leuk dat je een Hello Kitty set kan samenstellen en bestellen. Zoals een setje Hello Kitty kinderservies met naam. Je bestelt dan een kommetje, bekertje etc. met een Hello Kitty bedrukking op elk item, die goed bij elkaar matcht. Ook leuk om cadeau te geven voor een kinderverjaardag of als kraamcadeau. Maar niet alleen kinderen vinden Hello Kitty leuk. Dit figuurtje heeft een hele fanbase opgebouwd, waar ook volwassenen onder vallen. Daarom zijn er ook genoeg producten voor jezelf!

Ben je fan van Hello Kitty? Ontwerp jouw product met één van onze Hello Kitty afbeeldingen. Leuk voor op een T-shirtlunchboxslabbetje of rompertje

  • Persoonlijke producten met Hello Kitty opdruk
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!

Bekijk ook:
Woezel en Pip
Dikkie Dik