Sportshirts kids met naam bedrukken

Ontwerp je eigen sportshirt voor de kids, helemaal naar wens te personaliseren, kleuren en bedrukking zelf te bepalen. Leuk voor naar de training, schooluitje of met je team te bestellen. Ook mogelijk met je clublogo!

Sportshirt kids met naam

Hoe leuk is dat? Een eigen sportshirt voor de kids! Handig voor de gym of sport. Maar ook in de zomer is dit shirt fijn om te dragen omdat het vocht goed wordt opgenomen en na het spelen met water droogt het shirt snel op. Naast het voor je eigen kind te ontwerpen is het ook leuk om cadeau te geven. Dit shirt is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en 4 maten. Er zijn een tal van mogelijkheden om het shirt voor jou 100% persoonlijk te maken.

Het leuke aan de sportshirts is dat deze zowel voor kinderen als volwassenen verkrijgbaar zijn, dus ook leuk voor een toernooi of een vakantie.

Ontwerp zelf!

Kies één van de kleuren en ontwerp zelf de opdruk en maak het persoonlijk. Je kan de voorkant of achterkant bedrukken. Wat dacht je van een mooi sportlogo van je favoriete sport. Of ga je juist voor een leuke tekst of je eigen naam.

Je kan met de vele opdrukmogelijkheden heel creatief worden. Loop de stappen door en laat je inspireren door de voorbeelden.
Shop hier onze sporttassen met naam en sportaccessoires met naam.

Inspiratie nodig?

Dit leuke sportshirt is vekrijgbaar in veel verschillende kleuren, met een hoop opdrukmogelijkheden. We snappen dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. We helpen je daarom graag bij het vinden van inspiratie! Daarom hebben wij deze pagina ingericht om te laten zien wat er onder andere allemaal mogelijk is met de illustraties.

Wil je een eigen logo, bijvoorbeeld van een sportclub neem dan contact op met één van onze specialisten via bedrijven@simplycolors.nl of bel naar 035 - 603 82 10. Zij helpen je graag verder met het ontwerp.

Producteigenschappen

  • 100% polyester, 140 grams
  • Uitstekende vochtopname
  • Droogt snel