Capuchonsweater bedrukken

Op zoek naar een mooie warme hoodie of capuchonsweater om te bedrukken met naam, rugnummer, eigen printje of misschien wel een foto? Bekijk hier de leukste capuchonsweaters voor kinderen vanaf 3/4 jaar tot 12/13 jaar. Heerlijke truien om in te sporten of om lekker in te chillen!

Capuchonsweater personaliseren en bedrukken

De capuchonsweaters (ookwel hoodie genoemd) zijn aan beide kanten te bedrukken met naam en/of afbeelding. Behalve dat deze sweaters alle seizoenen worden gedragen is het ook erg leuk om met je hele sport team dezelfde sweater te ontwerpen met naam en of nummer. Wordt vaak gecombineerd met joggingbroeken met naam. Verkrijgbaar in vele leuke kleuren en leuk met een eigen clublogo, naam of een leuke foto. Je kan natuurlijk ook kiezen voor 1 van onze eigen ontworpen designs.

LET OP Als je de capuchonsweater op de achterkant laat bedrukken, dan kan de capuchon deels over de bedrukking heen vallen. Op zoek naar nog meer leuke kinderkleding met naam? Bekijk dan eens de overzichtspagina!

Capuchonsweater voor verschillende gelegenheden

Ga je met de familie op vakantie en vind je het leuk om een eigen hoodie te laten bedrukken? Dan ben je bij Simply colors aan het juiste adres. Je kunt beide zijdes van de sweater laten bedrukken. Laat bijvoorbeeld de achterkant van de capuchonsweater bedrukken met een eigen logo of familiewapen en de namen van de familieleden op de voorkant, of juist andersom.
Ook voor een sweater voor een feestdag als Koningsdag kun je bij ons losgaan met prints. Alles is mogelijk! Ga voor een oranje sweater met zwarte of witte print of juist voor een wat subtielere oranje print op een zwarte of witte hoodie. Ideaal voor als het op Koningsdag iets frisser is en de kinderen bij een kleedje spulletjes aan het verkopen zijn.

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Verkrijgbaar in maat 3/4, 6/5, 7/8, 9/11 en 12/13 jaar
  • Bestelbaar in verschillende kleuren
  • Opdruk aan voor- en achterzijde mogelijk
  • Andere kleuren op aanvraag beschikbaar