Borrelplank rond graveren

Deze borrelplank is extra speciaal omdat het gepersonaliseerd kan worden met een naam, een tekst of initialen naar keuze. Dit maakt het een perfect cadeau voor een dierbare of een uniek stuk voor je eigen keuken. De naam, tekst of initialen worden zorgvuldig in het hout gegraveerd, wat het een persoonlijk tintje geeft. Of het nu de naam van een familie is, een favoriete quote, of gewoon initialen, deze extra aanraking maakt de borrelplank een uniek item.

Ronde borrelplanken met persoonlijke touch

Bij Simply colors brengen we de kunst van het personaliseren naar jouw borrelmomenten. Ontdek onze ronde borrelplanken die je kunt laten graveren met een boodschap, naam of speciale datum. Creëer een blijvende herinnering en voeg een persoonlijke touch toe aan jouw borrelervaring met onze prachtig gegraveerde borrelplanken.

Vakmanschap in graveren: duurzame persoonlijke details

Onze ronde borrelplanken worden met vakmanschap gegraveerd, waardoor de persoonlijke details duurzaam zijn en mooi blijven. Of je nu kiest voor een gegraveerde borrelplank als cadeau voor iemnd anders of hem koopt voor je eigen huis, de fijne details en ambachtelijke precisie maken van jouw borrelplank een uniek stuk. Met aandacht voor detail zorgen we ervoor dat jouw persoonlijke boodschap op de borrelplank lang blijft zitten.

Stijlvol en functioneel: een duurzaam accent voor jouw interieur

Naast het persoonlijke tintje en de praktische bruikbaarheid, voegen onze ronde borrelplanken een stijlvol accent toe aan jouw interieur. Gemaakt van duurzaam hout, combineren ze functionaliteit met esthetiek. Of je nu een informele avond met vrienden hebt of een feestelijke gelegenheid viert, onze borrelplanken voegen een vleugje warmte en persoonlijkheid toe aan elke gelegenheid.

Producteigenschappen

  • Houtsoort beuken
  • 33 cm in diameter en 2 cm dik, handvat is 10 cm
  • te graveren met eigen tekst, naam en/of afbeelding
  • Let op: met de hand afwassen