Bedrukte badslippers voor kinderen met naam

Hoe fijn is het om weer lekker op badslippers naar buiten te gaan? Ideaal om zo in je slippers te glijden en ermee naar het strand of naar het zwembad te gaan. Verkrijgbaar in 2 kleuren en keus uit heel veel leuke printjes, teksten of fotoopties. Bekijk ook eens de bijpassende kleding voor bij de slippers voor een volledig gepersonaliseerde outfit.

Slippers kopen voor jongens en meisjes

Op blote voeten lopen op het strand is natuurlijk niet zo veilig. Voor kinderen zijn slippers daarom perfect. Zeker in de zomer kost het niet veel tijd om schoeisel aan te trekken, of het nou sandalen, teenslippers of badslippers zijn. Binnen no time heb je ze aan! Ga je slippers kopen voor je kinderen, dan mogen ze er zeker ook leuk uit zien. Met de kleurrijke printjes, creëer je in een mum van tijd de leukste slippers. Zo hebben we rubber zolen in stoere kleuren en kun je een geschikte print voor jongens uitkiezen. Of ga voor rubber zolen in een vrolijke lichte kleur en een kleurrijke leuke print voor meisjes.

Items voor op vakantie

Ga je op vakantie, dan loop jij toch ook het liefst op nieuwe slippers? Hoe leuk is het om slippers te laten bedrukken met je eigen naam of een zelf gekozen patroon? Maak jouw outfit compleet met gepersonaliseerde kleding, handdoek, hamamdoek en strandtas die je ook allemaal bij simply colors kunt vinden. Pak die strandtas maar in met jouw leuke stranditems met naam.

Badslippers met naam

  • Persoonlijk bedrukte badslippers voor het hele gezin
  • Alle slippers zijn verkrijgbaar in kinder- en volwassenmaten en verschillende kleuren
  • Te bedrukken met je eigen naam
  • Altijd een origineel item

Deze heerlijke badslippers zijn geschikt voor het hele gezin. Persoonlijke badslippers met naam waar jij jouw favoriete print op kunt laten drukken! Heb je de leukste print gevonden? Dan kun je deze ook nog eens personaliseren door jouw eigen naam op de print te laten zetten.

Producteigenschappen

  • Badslippers met gekleurde zool en witte flap die wordt bedrukt
  • Opdruk geeft niet af en is slijtvast
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren zolen met witte band
  • Verkrijgbaar van maat 28 t/m maat 35