Sporttas/reistas met naam

Deze tas is op twee manieren te gebruiken, namelijk als sporttas en als reistas. Super handig om in deze grote tas je douchespullen mee te nemen voor na het sporten. Of gewoon om je handdoek en sportschoenen in te vervoeren voor als je bijvoorbeeld naar de sportschool gaat. Maar naast een sporttas, is dit ook een ontzettend handige reistas. Voor als je op vakantie gaat is deze tas ideaal. Er past veel in en de tas heeft twee extra vakjes aan de buitenkant.

De tas is gemaakt van 600D polyester en is waterafstotend. Handig voor het sporten! Het heeft een binnenvakje met rits voor bijvoorbeeld geld of je sleutels. De tas is mee te nemen aan de handvatten, maar heeft ook een verstelbare schouderband. De sporttas is er in medium (54x25x28 cm) en large (64x30x33 cm). Te bestellen in mint groen, aqua, roze, navy, blauw, rood, groen, grijs, licht roze en zwart. Een hoop kleuren dus er zit er vast wel eentje bij die jij mooi vindt! Wat deze tas zo leuk en uniek maakt, is dat de reistas te bedrukken is met eigen naam en leuke print. De bedrukking komt op het voorvak van de reistas.

Sporttassen met naam 

De tas kan worden gebruikt als sporttas, maar naast deze grote sporttas bedrukken wij ook speciale sporttassen. Namelijk een tennistas, waar een tennisracket in past. Een hockeytas waarin je je hockeystick gemakkelijk kunt meenemen. En een voetbaltas met aan de onderkant een vak voor je voetbalschoenen. Alle drie te bedrukken met naam en leuke print.

Reistassen met naam 

Naast dat deze tas als reistas of weekendtas kan worden gebruikt, bedrukken wij ook andere tassen voor op vakantie. Namelijk een super leuke reistrolley die te bedrukken is met een van onze leuke printjes. Of bestel een toilettas met naam voor het hele gezin. Hierop hebben we namelijk printjes ontworpen voor jong en oud. Met de kofferlabel met naam en print raak je jouw koffer nooit meer kwijt.

Bekijk ook:
Sporttasen met naam 
Vakantie producten met naam