Sporthanddoek met naam bedrukken

Tijdens het sporten even je zweet afdeppen of douchen na afloop van je sport sessie. Een sporthanddoek met naam erop bedrukt maakt het allemaal een stuk leuker. Daarnaast raak je nooit meer je handdoek kwijt, want niemand heet zoals jij ook heet of heeft zo'n unieke handdoek natuurlijk. Een sporthanddoek kan ook heel goed als cadeau gegeven worden of om het logo van je bedrijf op te zetten. Zoek je nog een Vaderdag cadeau? Dan kun je deze handdoek natuurlijk ook heel goed geven aan jouw (bonus)papa of opa.

Sporthanddoek met naam

Deze sporthanddoek wordt bedrukt met naam en leuke print. Super handig voor naar de sportschool, want zo zal je jouw handdoek niet zo snel meer kwijt raken. Bestel deze sporthanddoek voor jezelf of geef er eentje cadeau. Zo'n persoonlijk cadeautje is altijd zoveel leuker! Een echte sportfanaat zal hier super blij mee zijn.

De sporthanddoek heeft een afmeting van 30 x 140 cm, hierdoor is deze gemakkelijk mee te nemen in je tas. Het handdoekje is er in de kleuren wit, antraciet en navy. De handdoek is van zware kwaliteit (450 gr/m2) en lekker zacht. Kies hierboven een kleur, een van onze printjes en de opdrukkleur en jij bent helemaal klaar voor de sportschool met jouw nieuwe sporthanddoek met naam!

Sport items met naam als cadeau

Is er binnenkort een sportfanaat jarig in jouw omgeving of komt er een andere feestdag aan? Geef dan een sport item met naam cadeau. Of dat nou deze sporthanddoek is, of één van de andere sport accessoires die je bij Simply colors in het assortiment terugvindt, degene die jouw cadeau ontvangt zal het zeker waarderen! Hoe persoonlijker jouw cadeau, hoe meer waardering je krijgt. Want jij hebt daadwerkelijk moeite gedaan om op zoek te gaan naar een passend cadeau. Op zoek naar een cadeau voor jouw (bonus) vader, opa, oom of beste vriend? Bekijk dan ook eens ons assortiment Vaderdag cadeaus.

Producteigenschappen

  • Afmeting: 30 x 140 cm
  • Zware kwaliteit (450 gr/m2)
  • Kan worden bedrukt met sportlogo