Sleutelhanger met foto

Een sleutelhanger is een handig accessoire dat we dagelijks gebruiken om onze sleutels bij elkaar te houden en ze gemakkelijk terug te vinden. Een sleutelhanger met foto is een onvergetelijk en persoonlijk cadeau en erg leuk aan de sleutelbos. Zoek de mooiste foto van je geliefde, je huisdier, je kind of misschien wel van je vakantie en plaats deze op een sleutelhanger.

Sleutelhanger bedrukken met foto

Met deze sleutelhanger met foto draag je altijd een foto van je geliefde, je kinderen of je huisdier bij je! Het is een perfect en betaalbaar cadeautje voor zowel kinderen als volwassenen. Ook leuk als cadeau bij een nieuw huis als housewarmingscadeau of als Valentijnscadeautje met een foto van jullie samen. Of misschien cadeau geven bij het behalen van een scooter-of auto rijbewijs? Genoeg leuke momenten te verzinnen om dit betaalbare fotocadeautje te geven. Extra voordeel is natuurlijk ook dat fietssleutels, huissleutels of autosleutels minder gauw kwijtraken. De sleutelhanger met foto is heel gemakkelijk door je zelf samen te stellen dankzij de handige ontwerptool. Liever geen foto maar een eigen printje uploaden? Ook dat is allemaal mogelijk.

Fotocadeaus

Bij het personaliseren van een sleutelhanger met een foto is het belangrijk om een duidelijke en scherpe afbeelding te gebruiken. Het is aan te raden om foto's te gebruiken met hoge resolutie om een scherp resultaat te krijgen. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van de foto in verhouding tot de grootte van de sleutelhanger.

Het toevoegen van een foto aan een sleutelhanger is een leuke manier om herinneringen vast te leggen en deze dichtbij te houden. Bovendien is het een origineel en persoonlijk cadeau-idee.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 6 x 6 cm
  • Inclusief sleutelring, maar zonder haakje
  • Het produkt past door de brievenbus
  • Kunststof
  • Voorzijde wordt bedrukt