Sleutelhanger met foto bedrukken

Een sleutelhanger is een handige accessoire die we dagelijks gebruiken om onze sleutels bij elkaar te houden en ze gemakkelijk terug te vinden. Een sleutelhanger met foto is een onvergetelijk en persoonlijk cadeau en erg leuk aan de sleutelbos. Zoek de mooiste foto van je geliefde, je huisdier, je kind of misschien wel van je vakantie en plaats deze op een ronde of hartvormige sleutelhanger.

Sleutelhanger bedrukken met foto

Met een sleutelhanger met foto draag je altijd een foto van je geliefde, je kinderen of je huisdier bij je! Het is een perfect en betaalbaar cadeautje voor zowel kinderen als volwassenen. Zo is het bijvoorbeeld een leuk cadeautje bij een nieuw huis van vrienden of familie als housewarmingscadeau of met een foto van jou met je partner als Valentijnscadeautje. Of geef een sleutelhanger met foto cadeau aan je moeder of oma op Moederdag of aan je vader of opa op Vaderdag. Genoeg leuke momenten te verzinnen om dit betaalbare fotocadeautje te geven.

Nooit meer je sleutels kwijt met een sleutelhanger met foto

Een groot voordeel van de sleutelhanger met foto is dat je jouw sleutels nooit meer zult kwijtraken. Je fietssleutels, huissleutels of autosleutels ga je direct herkennen met een persoonlijke sleutelhanger eraan. De ronde of hartvormige sleutelhanger met eigen foto zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk weet dat jouw sleutels eraan hangen. Het maken van een persoonlijk fotocadeau zoals deze sleutelhanger is heel gemakkelijk in onze ontwerptool, waarin je kiest voor het gewenste ontwerp en je vervolgens jouw foto kan uploaden. Liever geen foto maar een eigen printje uploaden? Ook dat is mogelijk.

Sleutelhanger met bedrijfslogo

In plaats van een foto is het ook mogelijk om een bedrijfslogo te uploaden in de ontwerptool. Zoek je bedrijfsmerchandise voor op een beurs of start er binnenkort een nieuwe collega? Ontwerp dan de sleutelhanger met een bedrijfslogo. Een super leuk zakelijk cadeautje die ook voor naamsbekendheid van je bedrijf kan zorgen. Een grotere bestelling plaatsen? Vraag een offerte aan door contact op te nemen met bedrijven@simplycolors.nl en laat ons weten wat je wilt bestellen en hoeveel stuks.

Tips bij het bestellen van een fotocadeau

Bij het personaliseren van een sleutelhanger met een foto is het belangrijk om een duidelijke en scherpe afbeelding te gebruiken. Het is aan te raden om foto's te gebruiken met hoge resolutie om een scherp resultaat te krijgen. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van de foto in verhouding tot de grootte van de sleutelhanger.

Het toevoegen van een foto aan een sleutelhanger is een leuke manier om herinneringen vast te leggen en deze dichtbij te houden. Bovendien is het een origineel en persoonlijk cadeau-idee.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 6 x 6 cm
  • Inclusief sleutelring, maar zonder haakje
  • Het produkt past door de brievenbus
  • Kunststof
  • Voorzijde wordt bedrukt