Nachtlampje bedrukken

Een lampje voor in de baby- of kinderkamer.

Heel origineel en leuk lampje voor op de kinderkamer. Het lampje wordt geleverd met een lichtbron, inclusief afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kan je verschillende kleuren instellen als sfeerlicht en kan je zelf bepalen of je het licht gewoon laat branden of bijvoorbeeld laat flikkeren. Een super leuke toevoeging voor de slaapkamer van jouw kind. Let op: lampje heeft geen stekker voor stopcontact maar werkt met batterijen. Dus dit lampje is niet geschikt als nachtlampje.

Kinderkamer lampje met naam

Het speciale aan dit lampje is dat je zelf de opdruk kan bepalen. Is jouw zoontje, dochtertje, neefje of zusje helemaal fan van piraten, prinsessen, dinosaurussen of astronauten? Super! Daar kan je namelijk allemaal uit kiezen als opdruk. Neem vooral een kijkje tussen de afbeeldingen om te zien wat nog meer mogelijk is!

Het tweede punt wat het lampje bijzonder maakt, is dat je er ook nog eens een tekst naar keuze op kan laten bedrukken! Het is natuurlijk super bijzonder als jouw kind nog even kan spelen of lezen naast een lampje waar zijn eigen naam op staat. Dat maakt ook gelijk op een unieke manier duidelijk dat het zijn/haar slaapkamertje is. Je kan er ook voor kiezen om geen tekst te bedrukken en alleen voor een leuke print te gaan of voor iets anders dan een naam, zoals: ZzzZzZZ..

Producteigenschappen

  • Hoogte: 19 cm. doorsnede 9 cm
  • Geleverd als A4 vel kan eenvoudig in elkaar gezet worden
  • Inclusief lichtbron met afstandsbediening
  • Exclusief AAA batterijen