Pepernotenzakje personaliseren en bedrukken

Het Sinterklaasfeest is niet compleet zonder pepernoten! En wat is er nu leuker dan je eigen jute pepernotenzakje personaliseren en bedrukken met je naam erop? Voor kinderen is dit een bijzonder en persoonlijk detail dat het feest nog specialer maakt.

Jute zakje voor pepernoten

Handig jute zakje om bijvoorbeeld al het strooigoed in te bewaren tijdens de intocht van Sinterklaas. Ook leuk om kleine cadeautjes in te stoppen! Je kunt het zakje bedrukken met eigen naam en leuke afbeeldingen. Een jute pepernotenzakje met naam is een schattig en duurzaam cadeau, perfect voor het bewaren van die heerlijke pepernoten.

Pepernotenzakje met naam

Het bestellen van een jute pepernotenzakje met naam is kinderspel. Kies een zakje, voer de naam in die je erop bedrukt wilt hebben, en wij zorgen voor de rest. De zakjes zijn van hoge kwaliteit en de bedrukking is helder en duurzaam. Dus, of je nu op zoek bent naar een origineel schoencadeau of een unieke manier om pepernoten te bewaren tijdens het Sinterklaasfeest, een jute pepernotenzakje met naam is de perfecte keuze. Het is niet alleen functioneel, maar ook een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd van het jaar.

Geef je kind een eigen jute pepernotenzakje met naam en laat het Sinterklaasfeest beginnen! Bestel vandaag nog en voeg een persoonlijk tintje toe aan het leukste kinderfeest van het jaar!

Producteigenschappen

  • Jute zakje 20 x15 cm
  • Met trektouwtjes om zakje te sluiten