Houten loopwagen met naam

Een houten loopwagen is een fantastisch cadeau voor elk opgroeiend kindje. Het biedt niet alleen plezier en vermaak, maar helpt ook bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en zelfvertrouwen.Wij maken het wagentje tot een extra bijzonder cadeau door de bedrukking van naam en leuke print aan de voorzijde.

Houten loopwagen bedrukken

Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerde houten loopwagen, bedrukt met de naam van jouw kindje en een vrolijk printje aan de voorzijde? Met deze stoere loop-blokken wagen zet je kindje de eerste stapjes. De duwstang van deze loopwagen kan top twee standen gezet worden. Wanneer het kindje nog moet gaan leren lopen dan zet je de duwstang rechtop en wanneer het kindje kan lopen dan kun je de duwstang schuin zetten. Zo kan je kindje de loopwagen langere tijd gebruiken! Een houten loopwagen is een tijdloos en duurzaam speelgoed, gemaakt van hoogwaardig hout. Hierdoor gaat het jaren mee en kan het van generatie op generatie worden doorgegeven. Het speelgoed is niet alleen mooi om naar te kijken, maar heeft ook een educatieve waarde. Terwijl jouw kindje met de loopwagen speelt, leert het balanceren en oefent het de coördinatie tussen armen en benen.

Loopwagen personaliseren

Het personaliseren van de loopwagen met de naam van het kindje en een leuk printje aan de voorzijde maakt dit cadeau extra bijzonder. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, lettertypen en illustraties om de loopwagen helemaal naar jouw smaak te ontwerpen. Maak de loopwagen persoonlijk door de naam van je kindje in te voeren. Kies zelf een stoere print of tekst. Wij bedrukken de loopwagen aan de voorkant. We hebben voor zowel jongens als meisjes leuke printjes! De loopwagen is ook erg leuk om als kraamcadeau te geven, een eerste verjaardag of bij een babyshower.

Houten loopwagen voor kind kopen

Een houten loopwagen stevig en kan het tegen een stootje, waardoor het een veilige keuze is voor jouw kleintje. De stevige constructie zorgt voor stabiliteit en veiligheid, waardoor het kleintje met vertrouwen de wereld kan verkennen. De loopwagen heeft een ruime bak waar de blokken of ander speelgoed gemakkelijk in opgeborgen kunnen worden, zodat kinderen hun speelgoed overal mee naartoe kunnen nemen.

Producteigenschappen

  • Materiaal: splintervrij berkenmultiplex
  • Afmeting: 35 x 30 cm
  • Gewicht: 4 kg
  • Geschikte leeftijd: vanaf 12 maanden
  • Bedrukking aan voorzijde