Koekblik bedrukken

Hoe leuk is het om een koekblik te voorzien van je mooiste foto! Dit koekblik kan je met een foto maar ook laten bedrukken met een print en een tekst naar keuze. Zo maak je het koekblik uniek, waardoor het ook nog eens een leuk presentje is om weg te geven.

Koekblik met foto

Een rechthoekig koekblik dat gemaakt is van zilver aluminium is handig om je koekjes of andere spulletjes in te bewaren. Je kan natuurlijk ook denken aan snoepjes, sieraden of kleine knutselspulletjes. Het koekblik heeft een wit aliminium plaatje bevestigd aan de bovenkant van de deksel, die gepersonaliseerd kan worden. Je kan er een naam en een print naar keuze op laten bedrukken.

Wat wellicht nog leuker en persoonlijk is, is de mogelijkheid om er een fotoprint op te laten bedrukken. Hiervoor kies jij één van onze fotoprints uit en upload je een foto van jezelf of van degene aan wie je dit item cadeau geeft! Want een leuk cadeau is het zeker, omdat het zo persoonlijk is. Je kan het natuurlijk ook ontwerpen voor in je eigen keuken.

Het koekblik zelf is stevig en licht van gewicht, waardoor het makkelijk te dragen is. Maar pas daarom op voor alle kleine cookiemonsters in huis!
Wat wel leuk is voor de kleintjes, is hun eigen tekening bedrukt op de koektrommel. Ook dit is mogelijk als je een foto van de tekening upload in onze tool.

Producteigenschappen

  • Rechthoek blik
  • 198 x 128 x 70 mm
  • met aluminium plaatje
  • aluminium plaatje wordt bedrukt
Henriëtte Versleijen-Moorrees
6-6-2023
"Hele mooie S,hirts met afbeeldingen. Snelle leveringen."
starstarstarstarstar
Yash
3-6-2023
"Wederom een mooie boterhammen trommel met foto!!"
starstarstarstarstar
Nina
2-6-2023
"Helemaal geweldige aankoop.. Goede kwaliteit. Onze papa is helemaal blij met de nieuwe tas. ❤️"
starstarstarstarstar