Houten blok personaliseren

Houten tekstblok om iemand mee te verrassen

Dit houten tekstblok is te personaliseren met de leukste lettertypes met je eigen naam of tekst! Onze grafische afdeling heeft hartstikke leuke designs weten te ontwerpen om zo de leukste houten tekstblokken te kunnen creëren. Het tekstblok is bijvoorbeeld ook leuk om te gebruiken als geboortblok met de naam, geboortedatum- en plaats erop. Plaats dit houten tekstblok op een leuk plekje in de babykamer waar mensen het goed kunnen bekijken, want het houten tekstblokje maakt je huis een stuk gezelliger! Bekijk hier nog meer leuke woonaccesoires.

Leuk voor als een geschenk

Iemand verassen is altijd leuk, maar het is misschien nog veel leuker om dit te doen met een persoonlijk cadeautje. Deze gepersonaliseerde houten tekstblok is zo'n persoonlijk cadeautje. Dit houten tekstblok is een hartstikke leuk cadeau aan bijvoorbeeld de gastheer/vrouw, maar ook voor verjaardagen. Ontwerp jouw tekstblok in onze design tool hierboven en maar er een unieke tekstblok van!

Het is een hartstikke leuk cadeau om te geven, maar zeker ook om zelf te hebben!
Let op: Het bord is van hout, met een vintage/brocante look (niet 100% wit)

Producteigenschappen

  • Wit hout
  • verkrijgbaar in 2 maten. Klein 20x10 cm en 30x15 cm
MB
26-1-2023
"Mooi knuffeldoekje met naam. Snel geleverd. Goede service. Aanrader."
starstarstarstarstar
Wilbert
26-1-2023
"Hele goede service. Zelfs gebeld of de kleurkeuze bewust was.. (had dochterlief zelf gedaan). Daarna nieuwe keuze kunnen maken. te gek."
starstarstarstarstar
Mevrouw Schuurman
26-1-2023
"veel keuze, snelle levering, prima kwaliteit"
starstarstarstarstar