Maak je spellendoos uniek met naam foto

Deze houten spellendoos is leuk voor spelletjesavonden en ideaal om mee te nemen. Maar wat als je die doos extra speciaal kunt maken? Door er een naam of foto op te laten drukken, geef je een persoonlijke draai aan het plezier. Het bedrukken van de houten doos gebeurt met speciale technieken die ervoor zorgen dat de naam of foto mooi en duidelijk zichtbaar is. En het blijft ook mooi, zelfs als je de doos vaak gebruikt.

Houten spellendoos cadeau geven

Met de houten spellendoos kun je verschillende spelletjes spelen, zoals domino, mikado, dammen, schaken, backgammon, ludo en diverse kaartspelletjes. De instructies van deze spelletjes zijn allemaal in het bijgeleverde instructieboekje. Maak het spellendoosje persoonlijk met jouw favoriete printje of geef een gepersonaliseerde spelendoos cadeau aan een echte spelletjes liefhebber. Een houten spellendoos met je eigen naam of foto is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan om een echt persoonlijk cadeau te vinden. En elke keer als er een spel uit de doos wordt gehaald, is het ook een klein feestje van herinneringen.

Houten spellendoos met naam

Spelletjes spelen blijft altijd leuk, al helemaal met deze spelletjes set met oude bekende spellen. De houten spellendoos is bedoelt voor jong en oud en kan worden bedrukt met tekst of een van onze printjes. Omdat het een kleine spellendoos is, is deze ideaal om mee te nemen op reis. Wil je nog een stapje verder gaan? Laat dan een foto op de doos drukken. Dit kan een foto zijn van een speciaal moment, een lievelingsplek, of gewoon een mooie afbeelding die de ontvanger heel leuk vindt. Zo wordt de spellendoos een herinneringsdoos.

Producteigenschappen

  • Afmetingen: 17 x 17 x 4 cm
  • Deksel wordt bedrukt
  • Diverse spelletjes
  • Met instructieboekje