Houten speelgoedauto met naam graveren

In ons assortiment vind je de schattige houten speelgoedauto's van Jollein in de vorm van een walvis en een appel. De speelgoedauto's zijn 100% veilig om mee te spelen voor kleine kindjes en brengt hun speelplezier naar een nieuw niveau.

Unieke houten speelgoedauto's: walvis en appel

De houten speelgoedauto's van Jollein zijn verkrijgbaar in twee lieve varianten: een blauwe walvis en een schattige appel. Wat deze auto's speciaal maakt, is de mogelijkheid tot personalisatie. Je kunt de houten auto laten graveren met de initialen van het kind, waardoor het een uniek en persoonlijk cadeau wordt. De gravure komt te staan op één van de wieltjes.

Houten speelgoedauto - sea animal of farm collectie

Hoe schattig is de houten speelgoedauto in de vorm van een walvis of appel? Kindjes spelen natuurlijk graag met houten speelgoed en dit walvisje of de appel is daar perfect voor. Houten speelgoed is stevig en gaat niet direct kapot als je ermee gooit, zoals kinderen regelmatig doen tijdens het spelen. Houten speelgoed maakt geen geluid wanneer je ermee speelt, wat ook de fantasie en creativiteit van kinderen stimuleert. Kinderen moeten hiermee namelijk zelf verzinnen wat ze gaan spelen, omdat het geen licht geeft of een speciaal geluidje maakt. Daarnaast is houten speelgoed natuurlijk ook beter voor het milieu dan plastic speelgoed. Op zoek naar ander leuk babyspeelgoed? Bekijk ons ruime assortiment!

Speelgoed van Jollein: het perfecte kraamcadeau

Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau? Het speelgoed en de andere items van Jollein zijn niet alleen schattig, maar ook educatief en veilig voor de allerkleinsten. De mogelijkheid tot personaliseren voegt een persoonlijk tintje toe, waardoor het een blijvende herinnering wordt. Of het nu voor een babyshower is of als welkomstgeschenk voor de nieuwe ouders, deze speelgoedauto's zijn een prachtige keuze die zowel ouders als kleintjes zullen waarderen. Ontdek het plezier van Jollein en geef een cadeau dat lang meegaat.

Houten speelgoed met naam

Wat zo leuk is aan dit houten speelgoed, is dat het wordt gegraveerd met naam of initialen. De personalisatie komt op het rechter wiel te staan. De walvis of het appeltje staat perfect in de baby- of kinderkamer en is ook een super leuk kraamcadeau met naam! Kinderen kunnen er ongeveer vanaf 1 jaar mee spelen.

Producteigenschappen

  • Merk: Jollein
  • Spelen is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
  • MDF en Juniper hout
  • Personalisatie door middel van gravure