Houten kersthanger bedrukken

Een houten kersthanger in de vorm van een kerstboom, een kerstbal en een kerstster is een prachtige toevoeging aan je kerstversiering. Wat deze hangers extra speciaal maakt, is dat je ze kunt personaliseren met een naam, print of tekst naar keuze. De kerstboomhanger brengt de kerstsfeer meteen in huis. Hang hem aan de takken van je kerstboom en hij zal schitteren als een stralende ster. Je kunt ervoor kiezen om de naam van een geliefde erop te laten drukken, wat een persoonlijk tintje toevoegt aan je feestelijke decoratie.

Houten hanger ster

Maak jouw kerstboom compleet met deze houten hanger! Het versieren van de kerstboom is zo gezellig en deze houten hanger ster maakt het versieren nóg leuker, want de kersthanger kan worden gepersonaliseerd met naam en print. Leuk om er een te ontwerpen voor het hele gezin.

Geef de houten kersthanger cadeau!

De houten hanger ster is natuurlijk ook perfect om cadeau te geven. Wat is er nou leuker dan een gepersonaliseerd cadeautje te geven en te krijgen? Dit cadeau zal bij iedereen in de smaak vallen. Naast deze houten ster, is de glazen kerstbal met naam natuurlijk ook niet te missen in jouw boom. Match met het hele gezin onze kersttruien voor kinderen en volwassenen, bedruk kerstmutsen en kerstsokken en jouw Kerst is compleet! Kijk voor andere Kerstcadeautjes op onze kerstpagina.

Deze houten kersthangers zijn niet alleen een prachtige aanvulling op je kerstdecor, maar ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. Of je nu kiest voor een naam, print of tekst, deze persoonlijke kersthangers zullen de feestvreugde vergroten en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Dus haal ze in huis en maak je kerst dit jaar extra bijzonder!

Producteigenschappen

  • Kersthanger van hout
  • Kerstbal: Ø 7 cm, hoogte 9 cm
  • Kerstboom: breedte 7 cm, hoogte 8 cm
  • Ster: breedte 8 cm, hoogte 8 cm