Houten hart personaliseren

Houten hart om iemand mee te verrassen!

Zou jij graag iemand willen verassen met een leuk en origineel cadeau? Dan is deze leuke houten decoratie hart met eigen naam of tekst perfect! Een persoonlijk cadeau geeft altijd nog wat extra's met zich mee! Met een persoonlijk cadeau komt jou waardering pas echt tot uiting! Je kan namelijk deze houten hart met een leuke tekst personaliseren met je eigen naam. Super gaaf!

Een uniek hartje

Maak dit leuke cadeautje extra speciaal door het helemaal zelf te ontwerpen in onze gebruiksvriendelijke design tool hierboven! Hartstikke veel keus uit de vele designs en voeg hieraan jouw naam of tekst toe. Een origineel en persoonlijk cadeau als dit, is perfect voor alle momenten! Bovendien is het hartstikke leuk om dit houten hart in huis op te hangen aan de muur of deur. Leuk cadeau idee voor feestdagen en verjaardagen! Persoonlijk & origineel!

Om dit houten hartje om te toveren als een perfect cadeautje/geschenk, kan je het geven in een hartstikke leuk cadeautasje! Maak je cadeau helemaal af met een speciaal cadeautasje van Simply Colors!

Producteigenschappen

  • 20 cm, Wit (1 kleur)
  • te bedrukken met één regel tekst en afbeelding
Yvonne
27-11-2022
"Omdat ze meedenken en erop attenderen dat sommige kleuren niet samen gaan"
starstarstarstarstar
MarithA
26-11-2022
"Snelle levering en mooi product"
starstarstarstarstar
Mevr. A.c.. Hauwert
26-11-2022
"Mooi koffertje met naam van mijn neefje besteld. Supersnel binnen. Werd zeer op prijs gesteld door zijn ouders."
starstarstarstarstar