Happy Horse knuffels gepersonaliseerd met eigen naam

Happy Horse knuffels met naam geborduurd

Hier tref je allergrootste collectie Happy Horse knuffels met naam aan! Happy Horse, is dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. De Happy Horse knuffels zijn en blijven mooi, zacht én duurzaam. Alle Happy Horse knuffels worden met zorg en hoge kwaliteit geborduurd met naam of tekst.

Happy Horse knuffels met naam

Knuffelen is toch wel iets waar we allemaal van houden? Ook kindjes houden van knuffelen en wat is er nou leuker dan knuffelen met een super zachte Happy Horse knuffel. Ons assortiment aan Happy Horse knuffels is ontzettend groot en leuk! De allerschattigste en ook grootste knuffels vind je bij ons. De Happy Horse knuffels en knuffeldoekjes kunnen worden geborduurd met naam. Leuk om een knuffel met naam cadeau te geven!

Verschillende Happy Horse knuffels

Het Happy Horse konijn Richie is de meest populaire knuffel. Deze is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en in drie verschillende maten (38 cm/58 cm/92 cm). Match bij deze leuke knuffels het Happy Horse knuffeldoekje Richie die te borduren is in dezelfde kleuren als het grote konijn. Of bestel de muscial knuffel Richie waar muziek uit komt als je aan de staart trekt. Naast deze zachte Richie knuffels is er ook de linnen Richie knuffel in het ivoor, zeegroen en zalmroze. De andere konijnenknuffel heeft de naam Reece en is verkrijgbaar in het grijs/wit, blauw/wit en roze/wit.

Is jouw kleintje gek op honden? Dan zijn de Happy Horse hond Duffy en David super toepasselijk. De naam kan worden geborduurd op het hangoor van de knuffel hond. Bij de honden knuffel met naam David past ook ons schattige knuffeldoekje David waar de opdruk op de buik geborduurd wordt.Ook de olifanten knuffels zijn heel erg leuk. De Elba olifant is wit met grijze oren en hierbij past het Elba knuffeldoekje. Bij de Ely en Elliott olifant wordt de naam op het oor geborduurd. Deze knuffels zijn er in het roze en grijs en 58 cm, deze knuffel is groot en knuffelbaar. Hierbij past ook het olifanten knuffeldoekje.

De Happy Horse leeuw Luke is een stoere knuffel, maar wel super knuffelbaar. De manen van de leeuwen knuffel zijn donker groen en de rest van de vacht is geel. Het tutteldoekje Luke heeft dezelfde manen en vacht en daarom passen ze zo leuk bij elkaar. Ook de en knuffeldoekje met naam passen bij elkaar. De dino knuffel is een grote knuffel van 65 cm en daarom heerlijk knuffelbaar. Naast al die grote knuffels en bijpassende knuffeldoekjes borduren wij ook nog een hoop andere leuke tutteldoekjes met naam. De baby knuffel Mickey is een aap knuffel doekje in vier verschillende kleuren. De giraffe knuffel is ook zo’n schattig tutteldoekje. Andere doekjes zijn bijvoorbeeld een wolf, muis, schaap en een super schattig kikkertje. Alle Happy Horse knuffeldoekjes kunnen met naam worden geborduurd.

Happy Horse knuffel cadeau geven

Hoe leuk is het om zo’n persoonlijke knuffel cadeau te geven aan een kindje. Gepersonaliseerde cadeautjes zijn altijd zo uniek en leuk! Tip voor mama’s: bestel een reserve knuffel met naam, zodat jouw kleintje nooit meer zonder haar knuffel moet. Ontzettend handig wanneer deze bijvoorbeeld kwijt raakt of heel erg vies geworden is.

Veilige knuffels

Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar