Happy Horse konijn linnen 'Richie'

Rabbit Richie is ook verkrijgbaar in een hippe zachte linnen versie! Met zijn zachte lijf, lange oren en lange poten is hij erg geliefd en gaat hij graag overal mee naartoe. Maar het staat natuurlijk ook leuk voor op elke baby- of kinderkamer.

Happy Horse konijn linnen 'Richie' borduren

Een persoonlijke linnen Happy Horse knuffel met eigen naam! Leuk voor een kleintje om mee te spelen en mee te knuffelen. Kies jouw kleur en ontwerp deze met eigen lettertype en borduurkleur. Deze lieve knuffel staat ook super leuk op elke babykamer.

Happy Horse kinderknuffels met naam

Happy Horse is een populair merk voor kinderknuffels en tutteldoekjes. De knuffeldoeken zijn er in het grijs, roze, licht blauw, licht roze, koninklijk blauw, zeegroen, ivoor en mocca. Dit zijn niet de enige producten die wij van Happy Horse bedrukken. Ook onze Happy Horse knuffel Richie is een erg populair item en te verkrijgen in dezelfde kleuren als de tutteldoek. Dit konijn is er in 38 cm en 58 cm en ook te borduren met verschillende lettertypen.

Knuffel konijn met naam

Daarnaast hebben we ook het konijn Reece in de kleuren grijs/wit, licht roze/wit en licht blauw/wit. Of het linnen konijn 'Richie' in het zalmroze, zeegroen en ivoor. Het knuffeldoekje Mickey is een doekje met een hele schattige apenkop en het knuffeldoekje Olifant natuurlijk met een olifantenkop. De Olifant hebben we ook nog in een grotere versie, namelijk als knuffel in het grijs en licht roze, deze is 58 cm groot en heerlijk om mee te knuffelen.

Een knuffel is een ideaal cadeau om te geven, zeker een gepersonaliseerde knuffel met naam van het kindje. Deze Happy Horse knuffeldoek kun je overal mee naar toe nemen en is super zacht!

Producteigenschappen

  • Wasbaar op 30 graden
  • Hoogte: 41 cm
  • Eén regel tekst/naam per oor
  • Personalisatie is geborduurd dus kindveilig!
Klant
6-2-2023
"Supersnelle levering, mooie glazen en netjes gegraveerd."
starstarstarstarstar
Helma Verhoef
6-2-2023
"Snelle levering, het product was precies zoals ik het had verwacht"
starstarstarstarstar
Ingrid
6-2-2023
"Altijd goed en leuk! Maak al bijna 20 jaar gebruik van hun producten."
starstarstarstarstar