Happy Horse giraf Gino knuffeldoekje borduren

Dit is giraf Gino met zijn bruin gekleurde vlekken in hippe print. De knuffel is eigentijds, lief, hip, grappig en een echte knuffelkampioen. Mag knuffeldoekje Gino jouw beste vriendje worden?

Knuffeldoekje Gino met naam borduren

Het Happy Horse giraf Gino knuffeldoekje is het perfecte knuffelvriendje voor jouw kindje. Dit zachte knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft de perfecte grootte om vast te houden en mee te nemen. Het is dan ook een perfect cadeau voor een pasgeboren baby. Wat dit knuffeldoekje extra uniek maakt is dat je het kan borduren met naam, zo wordt het een persoonlijk en speciaal cadeau. Bij knuffeldoekje Gino is het ook mogelijk om de speen van de baby vast te maken aan het knuffeldoekje, dit maakt het ook nog eens een praktisch knuffeldoekje!

Het Happy Horse giraf Gino knuffeldoekje is al een geweldig cadeau op zich, maar door het te laten borduren met de naam van het kindje wordt het nog specialer en persoonlijker. Het is een cadeau dat lang zal worden gekoesterd en dat een blijvende herinnering zal zijn aan de geboorte van je kindje! Daarnaast hebben we nog veel meer soorten knuffels van het merk Happy Horse die kunnen worden bedrukt met naam!

Producteigenschappen

  • met handig koordje om speentje aan te bevestigen
  • Afmeting: 24 cm (van kop tot onderzijde)
  • Multi colour
  • Materiaal: Polyester pluche
  • Wasvoorschriften: Wasmachinebestendig tot 30°C
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Naam geborduurd op de voorzijde
Lilian van vlijmen
24-3-2023
"De penning voor onze hond was keurig en juist gegraveerd. Werd snel geleverd."
starstarstarstarstar
Arijaan Peters
23-3-2023
"Leuke originele persoonlijke cadeautjes voor een mooie prijs."
starstarstarstarstar
Hen3
23-3-2023
"Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice! Het ontwerp voor de bedrukte golf handdoek kon na het bestellen nog worden aangepast!"
starstarstarstarstar