Handdoek personaliseren

Het personaliseren van een handdoek is een geweldig idee als je op zoek bent naar een uniek cadeau. Het is persoonlijk, praktisch en laat zien dat je aandacht en zorg hebt besteed aan het kiezen van het cadeau. Met een bedrukte handdoek maak je een alledaags voorwerp heel bijzonder. Verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

Handdoek met naam bedrukken

Deze handdoek met naam bedrukken is leuk voor kinderen voor naar de sport of zwembad maar ook voor volwassenen. Wil je een bedrijfslogo toevoegen om je merkbekendheid te vergroten? Of misschien een inspirerende quote of een speciale datum? Je kunt ook kiezen voor een foto die je dierbaar is, of simpelweg je naam om verwarring in de sportschool of op het strand te voorkomen. Zorg er wel voor dat de afbeelding of tekst die je kiest van hoge kwaliteit is, zodat de afdruk er op zijn best uitziet. Bij het bedrukken van je handdoek maken wij gebruik vangeavanceerde printtechnologieën, waardoor de afdruk lang meegaat en niet vervaagt na meerdere wasbeurten. Dit betekent dat je handdoek er niet alleen geweldig uitziet, maar ook functioneel blijft.

Jouw persoonlijke handdoek met je eigen naam! Handig voor het hele gezin of om te gebruiken als sport handdoek. Bekijk hier meer handdoeken.

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Formaat: 50 x 100 cm
  • Zware kwaliteit (450 gr/m2)
  • Te bedrukken met 1 regel tekst (max. 10 tekens) op de strook aan de onderzijde